Dobrze bo za dużo pseudo magistrów po przyzakładówkach A robić ni ma komu.
|
|
No i gitara, przecież rządy "dojnej zmiany" nie potrzebują wyksztalciuchow, ciemnym ludem lepiej się rządzi (raz na jakiś czas rzuci się ochłap typu 500+, postraszy zmyslonym wrogiem- TVP za 2mld o to zadba).
A tak to by zaczęli protestować, przeszkadzać. Na co to komu?
|
|
wcisnąłem bo fajne nogi :) jakaś różowa blond świnia :)
|
|
w ameryce podobno mature zdaję sie z janko muzykanta....
|
|
Bo są matki i madki. Nie zrozumiałeś ironii ;)Ta madka płacze jakby napisanie testu (notabene schematycznego - co roku takiego samego) na 30% to był jakiś wyczyn XDPrzed d pisze się "pomadka" - a nie "matka"!!! Uwaga pod adresem nieuków. |
|
może najwyższy czas uczyć o słowianach naszych korzeniach bo jak wiadomo od 966 roku jesteśmy niewolnikami watykanu. Słowianie to ludzie ,którzy przede wszystkim bardzo dobrze gospodarowali i znali się na rolnictwie ich kreatywność była i jest w zasadzie na bardzo wysokim poziomie - budownictwo.
|
|
A a po co te matury, i tylko stresują młodzież, uczeń przez 4-5 lat się uczy, zdaje to chyba coś umie
|
|
dodam ,że nie lubię amerykanów , bo demoralizują społeczeństwo moralnie i etycznie. Nieuczcie po amerykańsku bo to chora nauka. Zdawać maturę z janko muzykanta i jak to powiedzieć hight live itd . myślę ,że rozumiecie to nie prowadzi do niczego dobrego. A jeżeli chodzi o tvn ,bo to telewizja amerykańska to może by się zastanowili czyjego dobra chcą polaków , czy amerykanów ?
|
|
SAM OBALYŁEM KOMUNE ! NA CO KOMU MATÓRA
|
|
Walić maturę - grunt żeby srajfon był w ręce, dostęp do neta, społeczności i filmików. Po co się uczyć. żeby urzędasem zostać po studiach z najniższą krajową. Lepiej do roboty się wziąć niż studiować nauki co w srajfonie masz na klikniecie, Pisać i czytać umie to do roboty.
|
|
Lamenty, lamenty, lamenty. Bo na maturze trzeba mieć 30% a anie wystarczy do egzaminu "tylko podejść".... Przy egzaminie na prawo jazdy też tak lamentowali, jak im egzaminator kazał zaliczyć test, a nie daj Boże pojeździć trochę nie łamiąc przepisów?
|
|
Drogi Rodzicu - głosuj dalej na "dobrą zmianę" - a dziecko nigdy nie zda MATURY i będzie nieukiem.Bo wymagania większe? Widzę największy problem mają przeciwnicy "dobrej zmiany". A to ponoć elektorat PiS miał być tym "głupszym". |
|
No i gitara, przecież rządy "dojnej zmiany" nie potrzebują wyksztalciuchow, ciemnym ludem lepiej się rządzi (raz na jakiś czas rzuci się ochłap typu 500+, postraszy zmyslonym wrogiem- TVP za 2mld o to zadba). A tak to by zaczęli protestować, przeszkadzać. Na co to komu?Potrzebują "głupszych" dlatego podnoszą wymagania odnośnie wykształcenia? Dostrzegam tu pewien problem z logiką. No chyba, że niektórzy myślą, że mądrzejszym człowiek staje się nie od nauki, a od posiadania papierka. |
|
NA CO KOMU MATURA ? Bolek -Mnietek - Arlamow- Okragly Stol -"Tymi rencami Sam Obalylem Komune"
|
|
Co to jest 30 procent? No chyba że arcymistrzowie zamiast nauki woleli uczyć się gry na 3 instrumentach, chodzili na wszelkie możliwe sporty i na dodatek brali udział w wybitnych konkursach śpiewu, tańca itp. Może wtedy faktycznie na opanowanie programu w 30 procentach nie było czasu.
|
|
Jak dzieci mają pisać maturę z przedmiotu rozszerzonego skoro szkoły materiału podstawowego w pełni nie przerabiaja. Durnota. Matura tylko dla bogatych co ich stać na korepetycje.
|
|
Jakbym miał te nogi przed oczami to też bym nie zdał
|
|
najlepsi znawcy sie zlecieli gratuluje
|
|
Matura to bzdura tak jak alcały system edukacyjny w Polsce. Na arenie międzynarodowej Polskie osiągnięcia w rankingach uczelni oraz w poziomie nauczania leżą i kwiczą.
|
|
Wszystko, aby zmuszać ludzi do wkuwania, czegoś co im się nie przyda. Ja już mam dosyć, robię sobie powtórki po nocach pijąc tigery, bo lekcje mam do 16, a gdzie czas na życie? porażka
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|