Bez przesady. Nie pierwsi w tym roku zdają maturę i nie ostatni. Ja wiem, że zaraz znajdą się tacy co powiedzą że w tym roku maturzyści maja gorzej bo był strajk. Odpowiadam więc, że większość maturzystów po wystawieniu ocen na początku kwietnia porostu robi już sobie wakacje. Dla osób udajacych się na studia najdłuższe wakacje w życiu. Powodzenia na maturze.
|
|
Nauczyciele już dawno mówili,że chcą zarabiać tyle, co nauczyciele. Widać, że się dogadali: my dajemy wam pacjentów, wy dzielicie się zyskami.
|
|
,,,,,,,,,,, google : " jedyny lek na depresje lęki uzależnienia "
|
|
..... zastanawiam się skąd w mediach tyle "troski" i "zaniepokojenia" losem maturzystów? Osobiście zdawałam maturę, a później jeszcze wymagający egzamin na studia. Byłem dobrze przygotowany i poradziłem sobie nawet bez tzw. punktów za pochodzenie!
|
|
Matura owszem jest ogromnym stresem, to nie ulega wątpliwości. Ale to dopiero preludium przed dorosłym życiem - dlatego bywa nazywana egzaminem dojrzałości. Na studiach co pół roku sesja a później w pracy stresy non stop. Tak czy siak powodzenia na egzaminach! Połamania piór!
|
|
ja pier...nie róbcie z nich wiekszych ciot niż są.kiedyś nikt sie nie użalał,niech mają jakieś obowiązki bo gdyby nie nauka to by z tępego patrzenia w telefony nie rezygnowali.jak egzamin jest zbyt stresujący to co powiedzieć o dorosłym życiu,dzieciństow bajka i bestroska sie końćzy,czas wziąć życie na poważnie a nie pindolić sie nad sobą
|
|
matura,podobnie ,jak różaniec ,4 ołtarze w Boże Ciało,to wymysł szwabskich kameraden świeckich i kościelnych ,a my Polacy musimy się z tą germanizacyją bzdurą męczyć,do diabła ze szkopami
|
|
A czy każdy musi mieć maturę ?? Otóż nie i jak się nie nadaje i za duży stres, może już iść zarabiać miliony na kasie w biedronce albo od razu wziąć udział w rządowym programie+ (teraz krowy najbardziej się opłacają, bo za wybite świnie w ramach ASF, do dziś nie wypłacono odszkodowań). Nie każdy musi zostać biednym nauczycielem, pazernym lekarzem, czy zwykłym urzędnikiem obsługującym programy +. Może zostać też politykiem i wtedy te pieniądze mu się będą po prostu należały.
|
|
Rok w rok piszecie te same powtarzalne artykuły...jprd. Te same chwytliwe tytuły, byleby jakiś maturzysta nabił wam statystyki wyświetleń. Wasz serwis to ściek, a nie dziennikarstwo.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|