Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Na Politechnice Lubelskiej już studiują zdalnie

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 18 marca 2020 r. o 18:18 Powrót do artykułu
praktyki, kolokwia i egzaminy też zdalnie :)
Odpowiedz
Jak ktoś chce to będzie się uczył sam bez zdalnego, a obibokom zdalne w głowy nie nałoży. A zajęć praktycznych żadne filmy nie zastąpią.
Odpowiedz
Na PL wszystko można zdalnie cała PL jest Zdalna. Ciekawe czy dalej uczą pilotażu drona ? To magisterskie czy inżynierskie pytam z ciekawości.
Odpowiedz
Zdalnie można przekazać wykłady,ćwiczenia i to wszystko. W istniejącej sytuacji jest to konieczne.
Odpowiedz
zdalnie to można puszczać latawce albo bąki. Napiszę przez e-maila 2 zdania i już zdalnie. To samo w szkołach. Nie wiedziałem, że w akademikach na starych laptopach mają takie łącza. Głupota aż miło. Ciekawe tylko czy nauczyciele i wykładowcy mają zgodę firm na komercyjne wykorzystywanie ich opragramowań.
Odpowiedz
Jacy wszyscy "mądrzy" a macie inne pomysły. Takie rozwiązania jak modle są całkiem dobre. W godzinach zajęć student ma być zalogowany. Jest czat itp. Po zajęciach ma przesłać wykonane ćwiczenia. Dużo zajęć w ten sposób można odbyć. Nie wszystkie ale lepsze to nic i nudząca sie młodzież. Ale Polak to zawsze musi pomarudzić.
Odpowiedz
Zdalne ćwiczenia i praktyki, a potem dyplom honoris causa.
Odpowiedz
No fajnie, tylko czy pracownicy mają słuzbowe komputery z mikrofonkami i kamerami. Jestem wykładowcą wyższej uczelnii w Lublinie  i chciałbym prowadzić zajecia on -line, a nawet nie mam prywatnego żadnego komputera z kamerą i mikrofonem oraz głośnikiem. 
Odpowiedz
Kolokwia i egzaminy oczywiście. Można ograniczyć czas na przesłanie rozwiązań lub odpowiedź i rotację pytań.
Odpowiedz
". Jestem wykładowcą wyższej uczelnii " Wątpię... Chociaż? Brak selekcji w postaci egzaminów wstępnych zrobił swoje... "Uczelnii"...
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...