Nauczyciele, Coronawirus atakuje
|
|
Państwo jest zdezorganizowane, system zły, rodzice roszczeniowi, dzieci rozwydrzone, nauczyciele bez perspektyw awansu i motywacji. U mnie największe komuchy z ZNP przenieśli się do Galilei i razem z peeselowską drektorką i księdzem proboszczem są jak ruska mafia - nie do ruszenia. .
|
|
A gdzie powiat Biłgorajski?
|
|
Najgorsze dla systemu edukacji jest to ,że każdy Polak zna się na tym doskonale.
|
|
Niekarzdy poczebóje szkoły. Ja na ten pzykłat wżysdko ómiem. A skończyłem tyko podstawuwkę.
|
|
A powiat Biłgorajski
|
|
Nie ma biłgorajskiego...
|
|
Nie pisze się w Lubelskiem tylko Lubelskim, kto jak kto ale żeby w Lubelskiej gazecie robić taki błąd to już przesada.
|
|
SP 3 w Międzyrzeczu Podlaskim? To tak się pisze teraz?
|
|
Jak nauczycielom dadzą dobra place to i efekty będą lepsze, a nie że początkujący nauczyciel nie zarabia nawet minimalnej krajowej przez wiele lat, a sprzątaczka zarabia więcej. Sory, zamiast drzec japy, ludzi którzy uważają że to nie ciężka praca, zapraszam. Męczyć się z waszymi niewychowanymi gowniarzami za gowniane pieniądze.
|
|
Cześć! Nazywam się Agnieszka, mam 23 lata. Chcę znaleźć mężczyznę do intymnych spotkań i komunikacji. Z przyjemnością odpowiem wszystkim, napisz do mnie na stronie randkowej, oto moja strona - loveto.one/agnieszka96
|
|
nie ma Biłgoraja, ani powiatu biłgorajskiegoBo Biłgoraj to woj. podkarpackie... |
|
Nauczycieli trzeba sprawdzać czy potrafią wykonywać swój zawód!
|
|
MiędzyrzeCu a nie MiędzyrzeCZu
|
|
A może też wina nauczycieli, którzy w szkołach odrabiają pańszczyznę?
Te same testy i sprawdziany od lat. Te same metody nauki . Po co się wysilać.
I niech tu nikt nie mówi o niskich płacach. Pokażcie Pity za 2019 .
|
|
W "Lubelskiem" to wersja poprawna,bo chodzi o region! Lubelskie to województwo.
|
|
A może zrobimy jakiś plebiscyt na najlepszy dziennik na Lubelszczyźnie? Patrząc na to co wyprawiają Kurier i Dziennik Wschodni to ręce opadają. Plebiscyty w których startują wszyscy jak leci, nie widziałem tylko plebiscytu na najlepszą sprzątaczkę, krawcową czy kogoś tam. Jeśli porównuje się szkoły to trzeba się zastanowić po co to się robi? Czy można porównywać szkoły? Są w Lublinie szkoły do których trafiają wybrani uczniowie i szkoły do których uczęszczają uczniowie jak leci. Komu to służy? Wiadomo, szmatławce piszą, ludzie czytają, a każdy plebiscyt to zwykłe naciąganie. Ludzie opamiętajcie się i nie wysyłajcie tych sms-ów.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|