Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Nauczyciele, Coronawirus atakuje
Odpowiedz
Państwo  jest   zdezorganizowane, system zły, rodzice roszczeniowi, dzieci rozwydrzone, nauczyciele bez perspektyw awansu i motywacji. U mnie największe komuchy z ZNP przenieśli się do Galilei i razem z peeselowską drektorką i księdzem proboszczem  są jak ruska mafia - nie do ruszenia. . 
Odpowiedz
A gdzie powiat Biłgorajski?
Odpowiedz
Najgorsze dla systemu edukacji jest to ,że każdy Polak zna się na tym doskonale.
Odpowiedz
Niekarzdy poczebóje szkoły. Ja na ten pzykłat wżysdko ómiem. A skończyłem tyko podstawuwkę.
Odpowiedz
A powiat Biłgorajski
Odpowiedz
Nie ma biłgorajskiego...
Odpowiedz
Nie pisze się w Lubelskiem tylko Lubelskim, kto jak kto ale żeby w Lubelskiej gazecie robić taki błąd to już przesada.
Odpowiedz
SP 3 w Międzyrzeczu Podlaskim? To tak się pisze teraz?
Odpowiedz
Jak nauczycielom dadzą dobra place to i efekty będą lepsze, a nie że początkujący nauczyciel nie zarabia nawet minimalnej krajowej przez wiele lat, a sprzątaczka zarabia więcej. Sory, zamiast drzec japy, ludzi którzy uważają że to nie ciężka praca, zapraszam. Męczyć się z waszymi niewychowanymi gowniarzami za gowniane pieniądze. 
Odpowiedz
Cześć! Nazywam się Agnieszka, mam 23 lata. Chcę znaleźć mężczyznę do intymnych spotkań i komunikacji. Z przyjemnością odpowiem wszystkim, napisz do mnie na stronie randkowej, oto moja strona - loveto.one/agnieszka96
Odpowiedz
nie ma Biłgoraja, ani powiatu biłgorajskiego
 Bo Biłgoraj to woj. podkarpackie...
Odpowiedz
Nauczycieli trzeba sprawdzać czy potrafią wykonywać swój zawód!
Odpowiedz
MiędzyrzeCu a nie MiędzyrzeCZu
Odpowiedz
A może też wina nauczycieli, którzy w szkołach odrabiają pańszczyznę? Te same testy i sprawdziany od lat. Te same metody nauki . Po co się wysilać. I niech tu nikt nie mówi o niskich płacach. Pokażcie Pity za 2019 .
Odpowiedz
W "Lubelskiem" to wersja poprawna,bo chodzi o region! Lubelskie to województwo.
Odpowiedz
A może zrobimy jakiś plebiscyt na najlepszy dziennik na Lubelszczyźnie? Patrząc na to co wyprawiają Kurier i Dziennik Wschodni to ręce opadają. Plebiscyty w których startują wszyscy jak leci, nie widziałem tylko plebiscytu na najlepszą sprzątaczkę, krawcową czy kogoś tam. Jeśli porównuje się szkoły to trzeba się zastanowić po co to się robi? Czy można porównywać szkoły? Są w Lublinie szkoły do których trafiają wybrani uczniowie i szkoły do których uczęszczają uczniowie jak leci. Komu to służy? Wiadomo, szmatławce piszą, ludzie czytają, a każdy plebiscyt to zwykłe naciąganie. Ludzie opamiętajcie się i nie wysyłajcie tych sms-ów.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...