moje dziecko nie poszło na studia bo nie stać mnie z mojej nainizszej krajowej po 25 latach pracy a ono nie dostaje od wujka pisowskiego 500 plus bo jest już za stare mając 19 lat
|
|
Właśnie o to chodzi, żeby myślący rodzice mogli nazbierać na studia.
|
|
Właśnie o to chodzi, żeby myślący rodzice mogli nazbierać na studia.to sobie uzbieraj z nainizszej krajowej jakiś madry, nie każdy ma znajomosci przy korycie aby dostać dobrze płatną pracę |
|
Na medycynie najpopularniejsze kierunki to: Kraków, Warszawa i Poznań.
|
|
To są chętni na PL ???
|
|
.... a na koniec targi pracy z udziałem firm zagranicznych i drenaż specjalistów. Szkolnictwo wyższe sięga dna.
|
|
Niech sam sobie zarobi i idzie na zaoczne!!
|
|
Na medycynie najpopularniejsze kierunki to: Kraków, Warszawa i Poznań.Medycyna to wszystko jedno, gdzie studiujesz, robotę w zawodzie zawsze znajdziesz. Ale po PL to możesz być co najwyzej spawaczem, czyli robić to samo co po technikum czy zawodowce. |
|
A NA PIELEGNIARSTWO NIE MA CHETNYCH ZA CWILE CHORY BEDZIE SZEDL Z RODZINA DO SZPITALA MLODE KOBIETY OMIJAJCIE TEN KIERUNEK SZEROKIM LUKIEM BO PO SKONCZENIU I TAK NIE BEDZIECIE MIALY PRACY BRDZIECIE PONIZANE PRZEZ STARE PIELEGNIARKI KTORE W PAMPERSACH PRACUJA BO IM WCIAZ MALO I UWAZAJA SIE ZA NAJMONDRZEJSZE BO MAJA DOSWIADCZENIE W PRL WSZYSTKO STUDIUJCIE ABY NIE PIELEGNIARSTWO CHYBA JAK CHCECIE WYJECHAC ZA GRANICE BO W LUBELSKICH SZPITALACH BEDA WAS TRAKTOWAC JAK NIEWOLNICE
|
|
i bardzo dobrze wybierajcie kierunki medyczne plus język obcy na perfekt ; córka pracuje we francji jest rehabilitantem; żyć nie umierać
|
|
A NA PIELEGNIARSTWO NIE MA CHETNYCH ZA CWILE CHORY BEDZIE SZEDL Z RODZINA DO SZPITALA MLODE KOBIETY OMIJAJCIE TEN KIERUNEK SZEROKIM LUKIEM BO PO SKONCZENIU I TAK NIE BEDZIECIE MIALY PRACY BRDZIECIE PONIZANE PRZEZ STARE PIELEGNIARKI KTORE W PAMPERSACH PRACUJA BO IM WCIAZ MALO I UWAZAJA SIE ZA NAJMONDRZEJSZE BO MAJA DOSWIADCZENIE W PRL WSZYSTKO STUDIUJCIE ABY NIE PIELEGNIARSTWO CHYBA JAK CHCECIE WYJECHAC ZA GRANICE BO W LUBELSKICH SZPITALACH BEDA WAS TRAKTOWAC JAK NIEWOLNICECo ty durnoto piszesz? Kto poniża młode poielegniarki????? Chyba ty. Jak można wypisywać takie brednie? Naprawdę nie zdajesz sobie sprawy z tego, że pielęgniarka sama się nie zatrudnia w szpitalu, lecz zatrudnia ją przełożona lub naczelna, która ocenia jej zdolność do pracy? Jak moża napisać, że "stare" pracują w pampersach??? Masz ty mózg??? Nie zdajesz sobie sprawy z tego, że wiele oddziałów szpitalnych funkcjonuje tylko i wyłącznie dzięki tym "starym", bo inaczej byłyby pozamykane z powodu braku personelu? Czy w twej małej główce mieści się fakt, że nikt nie będzie pracował wiecznie, każdy kiedyś odejdzie tak z pracy, jak i z tego świata? A młode też, nawet szybciej niż ci się zdaje, będą stare? Jak można wypisywać takie brednie? Chyba trzeba nie mieć mózgu :( |
|
do andrzeja jezeli TAK MOWISZ TO DLACZEGO NIE MA MLODYCH PIELEGNIAREK OBSERWUJE JAK TE STARE BABY JAK POSTEPUJA Z MLODYMI JAKBY WSZYSTKIE ROZUMY ZJADLY A TE MLODE WEDRUJA OD SZPITALA DO SZPITALA W KONCU RZUCAJA TEN ZAWOD LUB WYJEZDZAJA ZA GRANICE NIE ZAKRZYCZYSZ MNIE BO JA DOKLADNIE WIDZE JAK TE MLODE SA TRAKTOWANE JAKBY BYLY JAKIMS ODRZUTEM SPOLECZNYM A NIECH JESZCZE MLODA MA MGR TO JA ZNISZCZA BEDA KRZYCZEC ZE NIC NIE UMIE ZE JEST GLUPIA A ZWLASZCZA TE CO PRACUJA NA UMOWE ZLECENIE ZA KILKA ZLOTYCH ZAROBIONYCH DODATKOWO WYSADZILY BY CIE W POWIETRZE KAZDA PIELEGNIARKA KTORA SKONCZY 60 LAT Z AUTOMATU POWINNA ISC NA EMERYTURE TAK JAK JEST W INNYCH PANSTWACH A NIE CZOLGAC SIE PO ODDZIALE I UDAWAC WIELKA DOSWIADCZONA KIEDYS TRZEBA USTAPIC MIEJSCA MLODYM KOLEZANKO
|
|
a ktoś wybiera się na magisterkę na WSB ?
|
|
Witam,
zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na stronie wsb.pl. Do 16 września trwa promocja cenowa, dzięki której oszczędzają państwo 300 zł na czesnym, oraz nie zostanie naliczona żadna opłata wpisowa.
W razie pytań jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Andrzej Czarnecki
Online Ekspert WSB II stopnia
|
|
Czy to prawda, że na WSB II stopnia są jeszcze jakieś promocje? Prawda to?
|
|
Witam, pinczur, obecnie nie pobieram opłaty wpisowej. Zachęcam do zapoznania się z ofertą na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam,
Andrzej Czarnecki
Online Ekspert WSB
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|