8 lat Komuna ObYWATELSKA nie interesowała się nimi, a oni nie widzieli powodu do strajku. Teraz, gdy egzaminy są za pasem, ich lewacki lider zarabiający 12 000 miesięcznie rozpoczyna kampanie wyborczą zadymą. Czy wszędzie muszą mieszać się antypolscy i antyobywatelscy P0litycy?
|
|
Należy ZLIKWIDOWAĆ ten archaiczny i szkodliwy komunistyczny relikt w postaci KARTY NAUCZYCIELA
|
|
W dniu 1 września POwinni zastrajkować uczniowie. Przynajmniej 2 m-ce i Ci cwani co olewają uczniów i Ich rodziców co co m-c bulą na oświatę zostaną bez pracy sensu stricte. Jak nie otrzymają wynagrodzenia za 2 m-ce to odechce się Im robić rozróby z dziećmi.
|
|
nauczycielom sie należy jak psu buda!!!!!!!!!!!!!! jesli 500 plus dla wszystkich , to dlaczego nie belfrom; wygrajommmmmmmmmmmm zobaczycie
|
|
Gdyby za rządów Platforma-PSL pieniądze wpływały do budżetu, a nie do grup przestępczych i mafiozów, można by było dać nie 1000, a 2000 zł podwyżki nauczycielom, a i dla uczniów na 500+ by zostało.
|
|
Tylko likwidacja karty nauczyciela !!!!
|
|
czas zlifidować te szkoly. nikomu to nei potszebne, mamy pińcset plus a gówniaki same się naumiom.
|
|
Bon edukacyjny, dlaczego wszystkim po równo, czy stoi czy leży...polecam ciekawe artykuły na ***goniec24.pl
|
|
Niestety sędziowie i nauczyciele to bastion czerwonej komuny.
|
|
To ja
- bumelant,
- darmozjad,
- leser,
- miglanc,
- nierób,
- obibok,
- próżniak,
- wygodniś,
- frajer i nieudacznik.