"Mieliśmy gigantyczne wsparcie ze strony uczniów i ich rodziców, " - nie mówią prawdy, bo was się... boją, nauczyciele są mściwi, mszczą sie ocenami
|
|
zwolnić nauczycieli okazało się że dzieci mają w d.pie!
|
|
ZNP- Znowu Nie Pykło. Robiliście z siebie pośmiewisko przebierając się za krowy, rycząc chrumkając, tworząc i wykonując żenujące "piosenki>, daliście się wmanewrować Broniarzowi. Miejcie do siebie pretensje. Jako rodzic "przygotowywanej" przez Was maturzystki mam dużą satysfakcję mówiąc Wam: żeganam ozięble i pocałujcie nas w doopę.
|
|
Przerwali 'strajk', bo czekają na prezenty od uczniów i rodziców na koniec roku.
|
|
I z Broniarza du...pa, gdy rodziców przeciw kupa.
|
|
To akurat dobry nauczyciel, dobrze się w klucz odpowiedzi wstrzelił. Wiadomo, że będą się z Was śmiać, bo te piosenki to dno..
|
|
Ogromne wsparcie !?
|
|
Gigantyczny to był sprzeciw zwykłych ludzi a nie poparcie. Nauczyciele stracili zaufanie rodziców i zwykłych ludzi przez swoja pazernosc, chciwość i głupotę. Długo tego zaufania nie odzyskaja
|
|
przestraszyli się, że zastąpią ich ludzie z samorządów. Nie jest dobrze...
|
|
Zakończenie roku czas prezentów- hura!
|
|
Żenada! Nauczyciele stracili w oczach dzieci i rodziców!
|
|
Pani Agnieszko Kasperska, autorko artykułu, gdzie Pani znalazła te wszystkie pozytywne głosy o strajku ?
|
|
Ogromne wsparcie !?Wyłącznie w ich wyobrażeniach tudzież pobożnych życzeniach, realia są zupełnie inne co widać nawet po komentarzach. |
|
Mam nadzieję że rodzice 21 czerwca zademonstruja swoje poparcie dla nauczycieli w postaci. .... braku prezentów!!!!!!
|
|
ZNP- Znowu Nie Pykło. Robiliście z siebie pośmiewisko przebierając się za krowy, rycząc chrumkając, tworząc i wykonując żenujące "piosenki>, daliście się wmanewrować Broniarzowi. Miejcie do siebie pretensje. Jako rodzic "przygotowywanej" przez Was maturzystki mam dużą satysfakcję mówiąc Wam: żeganam ozięble i pocałujcie nas w doopę.Maturzystko ale masz ojca. |
|
Panie Broniarz! Niech pan obłudnie nie przekonuje, że to wy a nie rząd zatroszczyliście się o uczniów. To pan zdezorganizował proces dydaktyczny, zafundował zdającym egzaminy dodatkowy stres. Jak zamierza pan nadrobić stracony czas, odrobić zaległości? Jak wyrównać finansowe straty nauczycieli? Nie żal mi pana z powodu przegranej. Nie żal mi zmanipulowanych pedagogów, którzy naiwnie panu uwierzyli. Żal mi tylko uczniów. O nich jakoś w strajkowych postulatach mówiło się niewiele, prawie wcale... A to oni są w szkole najważniejsi.
|
|
W tym roku prezentów nie będzie...
|
|
Te głosy wspierające to chyba wymusiliście szantażem; jesteście żałośni, "nauczyciele".
|
|
Śmieli się z Was już na początku strajku. Ten strajk spowodował jedynie to, że juz nikt do tej grupy zawodowej nie będzie miał za grosz szacunku. Kasa wam w głowach tylko....nieroby
|
|
Gigantyczną to oni mają pogardę. Walczą o prywatę, o obronę swoich absurdalnych przywilejów,podczas gdy społeczeństwo ciężko pracuje na swoje utrzymanie i podatki na ich wynagrodzenia.
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|