Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nauczycielska grypa w szkołach w Lubelskiem? "Nie chcemy czekać kilka miesięcy na protest"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 grudnia 2018 r. o 08:01 Powrót do artykułu
Problem jest i to poważny. Niestety nic nie da się zrobić błyskawicznie. Lata zanidbać a wręcz olewania problemu zrobiły swoje. Teraz nagle wszyscy chcą więcej i więcej. Osobiście mam w domu nauczyciela akademickiego (to ci gorsi) i wiem ,że podwyżki nie było tam od kilkunastu lat.!!! To będzie następowało stopniowo jeśli będzie wzrost gospodarczy i wszyscy będą płacili podatki. Jestem dobrej myśli i proszę o cierpliwość. A tak na marginesie to nie znam żadnego biednego nauczyciela ,prawnika czy lekarza a znam ich wielu
Odpowiedz
No cóż, to powinieneś być wdzięczny, a nie krytykujesz. Jakby lepiej uczyli biedę byś klepał
Odpowiedz
Dzięki Wam, nauczycielom szkół średnich, którzy nie potrafią przygotować swoich uczniów do matury, mój biznes kwitnie! Zarabiam kilka tyś zł miesięcznie na korepetycjach :-D I za co chcecie więcej pieniędzy? Kto ma uczące się dziecko wie, że nauczyciele olewają swoją pracę. I wiedzą ile kosztuje ich dodatkowo wykształcenie dziecka. Płacą Wam - nauczycielom za mało i jest Wam tak źle - możecie pracę zmienić.
  No cóż, to powinieneś być wdzięczny, a nie krytykujesz. Jakby lepiej uczyli biedę byś klepał
Odpowiedz
W Nauczycielskich związkach zawodowych przewodniczącymi kół są aktywiści PO i SLD. Nic dziwnego, że dążą do obalenia tego rządu. Za PO i PSL nie było mowy o strajkach i innych formach protestu.
Odpowiedz
Moje dziecko jak kazde tez potrzebuje jesc a ja godnie żyć.  Nikt chyba nie pracuje dla satysfakcji tylko dla pieniedzy. A moze ktos pracuje tylko dla idei.
Odpowiedz
Jeżeli nauczycielowi liczymy tylko godziny stania przy tablicy...to lekarzowu powinniśmy policzyć tylko godziny przy operacjach a policjantowi tylko godziny interwencji...ojjjj jak im dobrze...to nawet 18 godzin nie pracują. Ludzie! Tak jak policjant wykonuje pracę na komisariacie nauczyciele wykonują ją w szkole...a lekcje to oddzielna bajka. W trakcie lekcji nie napiszesz opinii, nie sprawdzisz klasówek itd. Nawet siku nie zrobisz....bo nie możesz zostawić dzieci samych...
Odpowiedz
Ciekawe czy wszyscy niezorientowani komentatorzy chodziliby na rady pedagogiczne trwające conajmniej po 4 godziny za darmo i siedzieli na konsultacjach po 8 godz też za darmo proszę pójść do szkoły pracować i wtedy można się wypowiadać
Odpowiedz
Jak tak nauczycielom źle to mogą się przebranżowić, nikt nie musi być nauczycielem do końca życia. Niech spróbują miodu z sektora prywatnego
Odpowiedz
Czy wy tego nie rozumiecie ,jak wam żle w szkolnictwie to wara do inych zawodów np sprzataczke  na budowe układac cegły itp. Nieroby.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...