Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nauczycielska grypa w szkołach w Lubelskiem? "Nie chcemy czekać kilka miesięcy na protest"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 grudnia 2018 r. o 08:01 Powrót do artykułu
PolicjA POWINNA MONITOROWAĆ TE FORA I śCIGAĆ PROWODYRÓW.
Odpowiedz
Nauczyciele i nie tylko oni, uwierzyli w kolejny MIT dzięki któremu w 2015 udało się wygrać wybory...
Odpowiedz
2052 zł za 18 godzin pracy to godziwe wynagrodzenie. plus 3 i pół miesiąca wolnego w roku. zadna grupa zawodowa tak nie ma. ja pracuje 40 godzin za 2200 i nie strajkuję i mam 22 dni urlopu
Odpowiedz
Znam osobę która nie umie podstawowych rzeczy z informatyki ucząc dzieci i bierze 3 tysi ( na rękę )za nic ,dołożyć jej ,biedactwo
Odpowiedz
Tak i dzieki nim PiS rządzi ,stuknij się lemingu
Odpowiedz
Zlikwidować Kartę Nauczyciela - ostatni relikt komunizmu w RP.
Odpowiedz
"grypa" w jakiejkolwiek pracy to zwykle oszustwo! chcecie strajkować - bierzcie urlop bezpłatny!
Odpowiedz
W dupach się poprzewracało!!!!!!!!
Odpowiedz
I TAKIE COŚ "EDUKUJE" MŁODE POKOLENIA POLAKÓW? To, że ludzie idą do polityki po łatwą kasę z naszych podatków to oczywiste, ale że absolwenci pedagogiki tak nisko lecą... homo sovieticusy ?
Odpowiedz
Jest mi tak źle że musiałam zacząć pić gorszą kawę i uczniowie biadolą że jak piję 7-mą to już na tej lekcji nie mogą wytrzymać.
Odpowiedz
Lenie śmierdzace do roboty.
Odpowiedz
I tak w podręcznikach będą pisać o tym jak można stać się zakładnikiem własnej głupoty rozdając jednej grupie(bez względu na to czy potrzebuja) państwową kasę. Rozbudzone apetyty budżetówki co chwilę będą wołać o kolejne podwyżki widząc bezmiar sejfu centralnego- tylko czy aby na pewno banknotów starczy dla wszystkich?Chyba Mateuszek oraz Jarek zaczynają przewidywać jesienne wielkie pakowanie gdyż sytuacja w szkolnictwie... i nie mowa tu o podwyżkach tylko o braku miejsc dla uczniów w szkołach otworzy oczy na tą wszechogarniająca amotorszczyznę z wiejskiej.
Odpowiedz
2052 zł za 18 godzin pracy to godziwe wynagrodzenie. plus 3 i pół miesiąca wolnego w roku. zadna grupa zawodowa tak nie ma. ja pracuje 40 godzin za 2200 i nie strajkuję i mam 22 dni urlopu
 Nie masz pojęcia o pracy nauczycieli, to nie pisz. 18 godzin, to są godziny prowadzenia lekcji, A NIE PRACY. Nauczyciele normalnie pracują po 40 godzin tygodniowo, a czasami i więcej. To tak jakby sędziemu jako godziny pracy liczyć tylke tę, które spędza na sali rozpraw, albo lekarzowi tylko te, w których bada pacjenta. Pomyśl zanim coś napiszesz, to nie boli.
Odpowiedz
Obyś cudze dzieci uczył
Odpowiedz
Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciągle słyszę 18 godzin, wakacje, ferie itd. itp. Bzdura !!!!!!!!!!!!!! Bzdura !!!!!!!!! Kto pracuje w szkole ten wie jak naprawdę wygląda praca. Pieniądze to jedno, a brak szacunku, a mobbing, a bzdurna reforma, a podstawy programowe, a wyposażenie, a ideologizacja, a brak perspektyw. Można tak długo wymieniać. Bardzo mi zależy na mich uczniach i dlatego będę protestować. Nauczyciele bądźcie solidarni. Tak jak jest teraz nie było nigdy, a wiem co piszę bo trochę lat pracuję. Nie liczę na związki zawodowe. "Solidarność" już dawno przestała być związkiem.
Odpowiedz
A ty na pełnym etacie!!!!! Niejednokrotnie za najniższą krajową. Bez urlopu. Poje.....ło wam sięw głowach. Mam nadzieję, że ktoś za was się w końcu weźmie. Pierdzielone nieroby.
Odpowiedz
Dzięki Wam, nauczycielom szkół średnich, którzy nie potrafią przygotować swoich uczniów do matury, mój biznes kwitnie! Zarabiam kilka tyś zł miesięcznie na korepetycjach :-D I za co chcecie więcej pieniędzy? Kto ma uczące się dziecko wie, że nauczyciele olewają swoją pracę. I wiedzą ile kosztuje ich dodatkowo wykształcenie dziecka. Płacą Wam - nauczycielom za mało i jest Wam tak źle - możecie pracę zmienić. 
Odpowiedz
Ale sprawy niedouczonego  matematyka podstawą programową nie zmienisz,rodzice płacą cieżkie pieniądze za korki ,bo nauczyciele są mierni z wielkimi wymaganiami.Wymagania zaczyna sie od siebie, dopłacę jak wezmą sie za nauczycieli i ich wiedzę.Założę sie że byłoby mnóstwo wolnych wakatów ,bo takim SPRAWDZAM.
Odpowiedz
Nie masz pojęcia o pracy nauczycieli, to nie pisz. 18 godzin, to są godziny prowadzenia lekcji, A NIE PRACY. Nauczyciele normalnie pracują po 40 godzin tygodniowo, a czasami i więcej. To tak jakby sędziemu jako godziny pracy liczyć tylke tę, które spędza na sali rozpraw, albo lekarzowi tylko te, w których bada pacjenta. Pomyśl zanim coś napiszesz, to nie boli.
 Tak jestem nauczycielem i pracuje 40 godzin tygodniowo w 3 szkołach razem. Mam dodatek motywacyjny (14) plus właściwa (13) dodatek wiejski itp itd i w sumie na ręke biorę prawie 4 tysie. W domu nie mam za dużo pracy i nie mam zamiaru strajkować bo to troche przesada.A i pracuje jako nauczyciel 11 lat.
Odpowiedz
I tylko słyszę od mojej koleżanki nauczycielki te bachory ,smutno.
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...