W 2005 w mojej szkole w Lublinie kończyłem lekcje w poniedziałek o 19:20. Jakoś nikt nigdy problemu z tego nie robił.
|
|
Mam nadzieję, że Polacy podziękują 13 października obecnej władzy za tą deformę edukacji. A przecież to tylko wierzchołek góry lodowej. Skutki tych zmian możemy odczuwać przez następne kilkanaście spadkiem poziomu nauczania.
|
|
Chyba od świtu do zmierzchu ;)
|
|
Są problemy z finansowaniem edukacji, ale chętnie przyjmiemy nowych mieszkańców z dziećmi, np. na górkach. TBV nawet nie jest zobowiązane do zbudowania szkoły przy Koncertowej, ale ma oddać ziemię miastu pod tą inwestycje. Kolejne miliony do dopisania w koszta.
|
|
W 2005 w mojej szkole w Lublinie kończyłem lekcje w poniedziałek o 19:20. Jakoś nikt nigdy problemu z tego nie robił.Jak chodziłeś do wieczorówki to tak późno kończyłeś lekcje. |
|
U mnie w szkole zajęcia zaczynały się o 7 i trwały do 20 i nie było afer
|
|
"od zmierzchu do świtu" ??? chyba autorowi się coś.... zawody pomyliły
|
|
Za komuny ramach wf wysyłano nas w godzinach szkolnych (również w soboty) do zbierania stonki na polach u komuszego kacyka z orderami od PZPR, którego córcia jesst .... nauczycielką.
|
|
Tragedia. Jak to możliwe, żeby taki 15-latek musiał czasem posiedzieć w szkole do godziny 16. Raptem w jednej szkole trzeba będzie trochę dłużej posiedzieć. Przestańcie tak się nad tym tematem spuszczać. Jeszcze 15 czy 20 lat temu takie godziny były normą, a teraz wielka afera, bo dziecko wróco do domu o 16 zamiast o 13. No tragedia....
|
|
... ale jak latorośl popyla na kompie lub komórce do połnocy to jest cacy?
|
|
Mam nadzieję, że Polacy podziękują 13 października obecnej władzy za tą deformę edukacji. A przecież to tylko wierzchołek góry lodowej. Skutki tych zmian możemy odczuwać przez następne kilkanaście spadkiem poziomu nauczania.Ja podziękuję. Podziękuję, że wreszcie zrobiono porządek z tą wylęgarnią patologii jaką były gimnazja i powrócono do normalnego systemu nauczania. PiS ma mój głos. |
|
lol ale dow***s. W normalnych dziennych szkołach tak się lekcje kończyło, ale żeby to wiedzieć to trzeba było najpierw pójść do szkoły, ponadgimnazjalnej.
|
|
A gdzie miejsca w bursach??
|
|
kto ma dzieci niech obejrzy dokument ---------->> Youtube : " kłamstwa w podręcznikach "
|
|
Niektóre wpisy mogą świadczyć, że piszą je sędziowie od Ziobry.
|
|
Przecież dyrektorzy mieli zwalniać nauczycieli, a teraz nie ma miejsc?
|
|
Mylisz się. Od pierwszej do trzeciej klasy podstawówki chodziłem na tzw. drugą zmianę. Lekcje często zaczynały się o 14.30.W 2005 w mojej szkole w Lublinie kończyłem lekcje w poniedziałek o 19:20. Jakoś nikt nigdy problemu z tego nie robił.Jak chodziłeś do wieczorówki to tak późno kończyłeś lekcje. |
|
Wyobraz sobie ze ja nie chodzilam do wieczorowki i tez zaczynalam lekcje o 10.30 i czesto ostatnia lekcja konczyla sie o 19.20W 2005 w mojej szkole w Lublinie kończyłem lekcje w poniedziałek o 19:20. Jakoś nikt nigdy problemu z tego nie robił.Jak chodziłeś do wieczorówki to tak późno kończyłeś lekcje. |
|
i jak zazwyczaj...niedouczony autor...zastępca prezydenta miasta ds. oświaty ma na imię Mariusz, a nie Michał
|
|
I co myślisz, że teraz tej patologii nie będzie bo gimnazja zlikwidowano? przecież przeniosą się do podstawówek.Mam nadzieję, że Polacy podziękują 13 października obecnej władzy za tą deformę edukacji. A przecież to tylko wierzchołek góry lodowej. Skutki tych zmian możemy odczuwać przez następne kilkanaście spadkiem poziomu nauczania.Ja podziękuję. Podziękuję, że wreszcie zrobiono porządek z tą wylęgarnią patologii jaką były gimnazja i powrócono do normalnego systemu nauczania. PiS ma mój głos. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|