Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

O pensjach i wadze tornistrów. Co minister edukacji obiecała w Chełmie?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 12 lutego 2018 r. o 19:23 Powrót do artykułu
".... Uczeń nie ma prawa mieć ciężkiego tornistra – stwierdziła Zalewska, która przekonywała, że szafki w szkołach ma już 98 proc. samorządów. – Jeśli nie, to szkoła ma obowiązek tak zorganizować zadania domowe, by uczeń nie musiał nosić ciężkiego tornistra...." no i kto to respektuje, dalej są ciężkie, niech nie pieprzy głupot
Odpowiedz
e, po 5%, no to pozostali państwowi pracownicy strajkować, rząd ma pieniądze, jak daje no to niech wszystkim daje po 5% co roku
Odpowiedz
Powinny panie powiedzieć jakie nagrody  dostały
Odpowiedz
Sp 10. Zapraszam do noszrnia tornistra
Odpowiedz
Co z tych szafek , plecaki nadal są ciężkie a jak jest kontrola to nauczyciele wyjmują książki żeby waga była odpowiednia
Odpowiedz
Katechetka szczy na kaganek oświaty.
Odpowiedz
Politycy PiS chowają się po powiatowych miastach, bo tylko tam jeszcze ktoś ich che słuchać, ale tylko z czystej ciekawości.
Odpowiedz
Pani minister dostała rekordową premię 75 100,00 zł a nauczycielom obiecuje jakiś mgliste 5% (to pewnie około 100 zł). Jak to mówił kiedyś Urban : " rząd się sam wyżywi ". Arogancja tej władzy przekracza kolejne szczyty.
Odpowiedz
Jeżeli dyrektorami zostawac będą dalej osoby takie jak pani z ZSP nr 3 przy ul. Rejowieckiej, która jak sama twierdzi ,,mi nie mozna nic zrobić bo ja mam uklady" to biada naszym dzieciakom
Odpowiedz
Normalnie ta Pani nie przestanie mnie zadziałać.Podwyżki to jakaś kpina. Inflacja je zjada. Ale najlepiej głośno gadać,to głupi naród nastawi się negatywnie na "nierobów". Poczekajcie jeszcze chwilkę a zobaczycie kto w szkole będzie uczył. Jaki inżynier za 1700 pójdzie uczyć do szkoły. Odpowiedź jest oczywista. Młodzi nie mają powołania,a jak mają to nimi rodziny nie nakarmia
Odpowiedz
W styczniu zabrali nauczycielom, w kwietniu rzucą ochłap - bez komentarza
Odpowiedz
Te tzw. podwyżki to po prostu przesunięcie z konta dodatków mieszkaniowych, które zlikwidowano.
Odpowiedz
Mam pytanie, czy ktoś z samorządowców pojawił się na sali? Podobno w pewnej chwili wyproszono z otwartego spotkania przedstawicieli wszystkich mediów? Może ktoś potwierdzić?
Odpowiedz
PO CO OBIECYWAĆ GRUSZKI NA WIERZBIE - TORNISTRY SĄ CIĘŻKIE I ICH WAGA NIE SPADA MIMO OBIECANEK KOLEJNYCH MINISTRÓW
Odpowiedz
Pani minister dostała 75 100 nagrody za wprowadzenie "reformy" edukacji, która w tym roku skazała uczniów 7 klas na jakąś orkę, a za rok na ścisk w liceach z powodu podwójnego rocznika. Ale pani minister z uśmieszkiem opowiada że wszystko jest dopracowane, tylko jakoś nie chce zdradzić autorów podstawy programowej. Arogancja tej pisowskiej władzy przekracza kolejny szczyt! Nie mogę sobie darować, że daliśmy się tak oszukać, i wybrać takich arogantów! Nigdy więcej PiSu!
Odpowiedz
Fantastyczna kariera młodego Tomasza Siemoniaka. W wieku 29 lat został dyrektorem Programu 1 TVP! Mozna? OCZYWISCIE tylko za PO!
Odpowiedz
Dzięki mądrym ludziom w PIS rocznie z tytułu wyłudzeń VAT ucieka 50 MILIARDÓWł MNIEJ niż przed 2015 rokiem!!!! a Wy po-pslowskie komuchy na to zezwalaliście! Macie wyborców za durni?! My pamiętamy!
Odpowiedz
Nikogo nie było na tym spotkaniu ? Z tym wypraszaniem mediów to prawda?
Odpowiedz
pytam się ludzi z fotki co z podwyżkami dla obsługi też pracują w szkole
Odpowiedz
Nie łapię tej lemingowej logiki. Może ktoś mądry mi to wytłumaczy? Jako wyborca PiSu z konieczności, bo miałem juź dość kłamstw i złodziejstwa PO oraz ich zielonych ludzków (tak szfałszować wybory, widać moc w PSLu?!). Co się im nie podoba w działalności PiSu? Obiecali zakończyć ten nieudany eksperyment zwany Gimnazjum? No i to uczynili. To dlaczego mam być na nich zły? Przyznali wysokie premie? A nie mogli? Prawo im tego zabroniło? Przynajmniej nikt nie nosi podarowanych drogich zegarków i nie wykłada na Koźmianie, gdzie za JEDEN wykład wypłacano już ponad 100.000zł?! Ciekawe za co? Ludzie z PiSu w rok zarobili dla nas ponad 20mld zł, nie okradano emerytów z 5 lat, benzynę nie wywindowano (za Tuska przy tej cenie baryłki litr kosztował o złotówkę więcej), sumiennie wypełniają obietnice wyborcze... to nie należała im się premia regulowana przepisami?! Owszem pamiętam butę i pychę, i żaden Polak im tego nie zapomni... Jak to Tusk mawiał? Będziecie mogli nas rozliczyć za cztery lata, a teraz to cmoknijcie nas i walimy podwyżki i ucinamy wam wszelkie dodatki (zasiłek pogrzebowy -2000zł, strajk rodziców dzieci niepełnosprawnych, podwyżka zasiłku dla bezrobotnych poprzez jej obniżkę i redukcję?!). A najbardziej zapadło mi w pamięci jak straszono benzyną, gdy wygra PiS... "będzie po 6 złotych!". A po wyborach co Tusk powiedział? A w zasadzie splunął w twarz swym mniej ogarniętym wyborcom? "A teraz paliwo może być po 7 złotych"???! I wy lemingi jeszcze macie czelność pisać o bucie i nieuczciwości? Internet nigdynie zapomina. Tak samo jak niedotrzymanie honorowego zakladu przez Neumanna. Gnojek nisko ceni swój honor, żal mu 10.000zł. Ale, czyPO i .N znają pojęcie honoru. Za posady brukselskie nawet własne matki, by sprzedali. Owszem PiS jeszcze nie wszystko zrealizował. Ale nie mówią tak jak Tusk... nic z obietnic wyborczych nie zrealizujemy, a tak naprawdę mam was w d... Gimnazja, to były wylęgarnie patologii i kosztowne zabawki dla swoich. Pamietam szkoły, gdzie w podstawowce stworzono gimnazjum. Po co? By było dwóch dyrektorów i zdublowana administracja?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...