".... Uczeń nie ma prawa mieć ciężkiego tornistra – stwierdziła Zalewska, która przekonywała, że szafki w szkołach ma już 98 proc. samorządów. – Jeśli nie, to szkoła ma obowiązek tak zorganizować zadania domowe, by uczeń nie musiał nosić ciężkiego tornistra...." no i kto to respektuje, dalej są ciężkie, niech nie pieprzy głupot
|
|
e, po 5%, no to pozostali państwowi pracownicy strajkować, rząd ma pieniądze, jak daje no to niech wszystkim daje po 5% co roku
|
|
Powinny panie powiedzieć jakie nagrody dostały
|
|
Sp 10. Zapraszam do noszrnia tornistra
|
|
Co z tych szafek , plecaki nadal są ciężkie a jak jest kontrola to nauczyciele wyjmują książki żeby waga była odpowiednia
|
|
Katechetka szczy na kaganek oświaty.
|
|
Politycy PiS chowają się po powiatowych miastach, bo tylko tam jeszcze ktoś ich che słuchać, ale tylko z czystej ciekawości.
|
|
Pani minister dostała rekordową premię 75 100,00 zł a nauczycielom obiecuje jakiś mgliste 5% (to pewnie około 100 zł). Jak to mówił kiedyś Urban : " rząd się sam wyżywi ". Arogancja tej władzy przekracza kolejne szczyty.
|
|
Jeżeli dyrektorami zostawac będą dalej osoby takie jak pani z ZSP nr 3 przy ul. Rejowieckiej, która jak sama twierdzi ,,mi nie mozna nic zrobić bo ja mam uklady" to biada naszym dzieciakom
|
|
Normalnie ta Pani nie przestanie mnie zadziałać.Podwyżki to jakaś kpina. Inflacja je zjada. Ale najlepiej głośno gadać,to głupi naród nastawi się negatywnie na "nierobów". Poczekajcie jeszcze chwilkę a zobaczycie kto w szkole będzie uczył. Jaki inżynier za 1700 pójdzie uczyć do szkoły. Odpowiedź jest oczywista. Młodzi nie mają powołania,a jak mają to nimi rodziny nie nakarmia
|
|
W styczniu zabrali nauczycielom, w kwietniu rzucą ochłap - bez komentarza
|
|
Te tzw. podwyżki to po prostu przesunięcie z konta dodatków mieszkaniowych, które zlikwidowano.
|
|
Mam pytanie, czy ktoś z samorządowców pojawił się na sali? Podobno w pewnej chwili wyproszono z otwartego spotkania przedstawicieli wszystkich mediów? Może ktoś potwierdzić?
|
|
PO CO OBIECYWAĆ GRUSZKI NA WIERZBIE - TORNISTRY SĄ CIĘŻKIE I ICH WAGA NIE SPADA MIMO OBIECANEK KOLEJNYCH MINISTRÓW
|
|
Pani minister dostała 75 100 nagrody za wprowadzenie "reformy" edukacji, która w tym roku skazała uczniów 7 klas na jakąś orkę, a za rok na ścisk w liceach z powodu podwójnego rocznika. Ale pani minister z uśmieszkiem opowiada że wszystko jest dopracowane, tylko jakoś nie chce zdradzić autorów podstawy programowej. Arogancja tej pisowskiej władzy przekracza kolejny szczyt! Nie mogę sobie darować, że daliśmy się tak oszukać, i wybrać takich arogantów! Nigdy więcej PiSu!
|
|
Fantastyczna kariera młodego Tomasza Siemoniaka. W wieku 29 lat został dyrektorem Programu 1 TVP! Mozna? OCZYWISCIE tylko za PO!
|
|
Dzięki mądrym ludziom w PIS rocznie z tytułu wyłudzeń VAT ucieka 50 MILIARDÓWł MNIEJ niż przed 2015 rokiem!!!! a Wy po-pslowskie komuchy na to zezwalaliście! Macie wyborców za durni?! My pamiętamy!
|
|
Nikogo nie było na tym spotkaniu ? Z tym wypraszaniem mediów to prawda?
|
|
pytam się ludzi z fotki co z podwyżkami dla obsługi też pracują w szkole
|
|
Nie łapię tej lemingowej logiki. Może ktoś mądry mi to wytłumaczy? Jako wyborca PiSu z konieczności, bo miałem juź dość kłamstw i złodziejstwa PO oraz ich zielonych ludzków (tak szfałszować wybory, widać moc w PSLu?!). Co się im nie podoba w działalności PiSu? Obiecali zakończyć ten nieudany eksperyment zwany Gimnazjum? No i to uczynili. To dlaczego mam być na nich zły? Przyznali wysokie premie? A nie mogli? Prawo im tego zabroniło? Przynajmniej nikt nie nosi podarowanych drogich zegarków i nie wykłada na Koźmianie, gdzie za JEDEN wykład wypłacano już ponad 100.000zł?! Ciekawe za co? Ludzie z PiSu w rok zarobili dla nas ponad 20mld zł, nie okradano emerytów z 5 lat, benzynę nie wywindowano (za Tuska przy tej cenie baryłki litr kosztował o złotówkę więcej), sumiennie wypełniają obietnice wyborcze... to nie należała im się premia regulowana przepisami?! Owszem pamiętam butę i pychę, i żaden Polak im tego nie zapomni... Jak to Tusk mawiał? Będziecie mogli nas rozliczyć za cztery lata, a teraz to cmoknijcie nas i walimy podwyżki i ucinamy wam wszelkie dodatki (zasiłek pogrzebowy -2000zł, strajk rodziców dzieci niepełnosprawnych, podwyżka zasiłku dla bezrobotnych poprzez jej obniżkę i redukcję?!). A najbardziej zapadło mi w pamięci jak straszono benzyną, gdy wygra PiS... "będzie po 6 złotych!". A po wyborach co Tusk powiedział? A w zasadzie splunął w twarz swym mniej ogarniętym wyborcom? "A teraz paliwo może być po 7 złotych"???! I wy lemingi jeszcze macie czelność pisać o bucie i nieuczciwości? Internet nigdynie zapomina. Tak samo jak niedotrzymanie honorowego zakladu przez Neumanna. Gnojek nisko ceni swój honor, żal mu 10.000zł. Ale, czyPO i .N znają pojęcie honoru. Za posady brukselskie nawet własne matki, by sprzedali. Owszem PiS jeszcze nie wszystko zrealizował. Ale nie mówią tak jak Tusk... nic z obietnic wyborczych nie zrealizujemy, a tak naprawdę mam was w d... Gimnazja, to były wylęgarnie patologii i kosztowne zabawki dla swoich. Pamietam szkoły, gdzie w podstawowce stworzono gimnazjum. Po co? By było dwóch dyrektorów i zdublowana administracja?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|