***s://***kul.pl/struktura,19383.html - jak widać można by otworzyć nawet teologię/filozofię na Medycznym zmieniając nazwe wydziału nauk o zdrowiu na Nauk o Zdrowiu i nauk humanistycznych.... ( aa tam ejst katedra humanistyczna chociaż.)
|
|
Kolejna porażka - będą bardzo wykształceni studenci.
- Siostro - zastrzyk , NIE Modlitwa -
|
|
Może będą lepiej wykształceni niż poseł sorry europoseł Targoński ,który studiował na tej uczelni .
|
|
Na szczęście kul. Bo czy prawo czy psychologia jest lepiej niż gdzie indziej w Lublinie. A pielęgniarek brakuje. Brawo za reakcję na potrzeby
|
|
Pielęgniarki mało zarabiają podobno to taka studentka z tego zawodu sie nie utrzyma i będzie UKRYTA PRAWDA.
|
|
Siostro zastrzyk! NIE, módl się to przeżyjesz, nie będziesz się modlił to trudno, ja będe się modlić o to ile mi przepiszesz :P
|
|
Po takiej uczelni będą w końcu mogli - co jest marzeniem rządzących i wielu innych - pracować za Bóg zapłać lub za powołanie :)
|
|
po cholerę szła na inżyniera !!!
|
|
Tylko ciekawe gdzie ta praca później, bo w tym momencie rynek jest już nasycony pielęgniarkami.
|
|
O matko to ja dziękuję za taką opiekę zdrowotną KULU hahah, skończy się na modlitwie, kadzidełkach i innych mitycznych biblijnych czarach zmyślonych przez chorych psychicznie..
|
|
Widać, że tu kulowskie pielęgniareczki już przebierają rączkami żeby tylko czopek wsadzić jakiemuś młodemu facetowi. Ech baby to tylko jedno mają w głowie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|