Przedsiębiorstwa "prywatne" (w tym różnych "organizacji religijnych") powinny się same utrzymywać. Są dla "swoich", wypracowują sobie "zasługi" i pochwały oraz zjednują sobie sprzymierzeńców. Dlaczego ogół społeczeństwa ma płacić za coś, co potem będzie oceniane jako zasługa KRK w RP? A tu w dodatku jeszcze będzie wspieranie tego, co współpracuje najbardziej z PiS - rydzykowszczyzny.
|
|
Myślał, myślał i wymyślił. A potem obwieścił:
współpracuje najbardziej z PiS - rydzykowszczyznyNapisz to jeszcze raz, ale tak bardziej po polsku. I koniecznie dołóż jakieś objaśnienie: co poeta miał na myśli, pisząc te słowa... |
|
Myślał, myślał i wymyślił. A potem obwieścił:Poduczyć się polszczyzny i czytania ze zrozumieniem.współpracuje najbardziej z PiS - rydzykowszczyznyNapisz to jeszcze raz, ale tak bardziej po polsku. I koniecznie dołóż jakieś objaśnienie: co poeta miał na myśli, pisząc te słowa... |
|
Poduczyć się polszczyzny i czytania ze zrozumieniemMusisz. Koniecznie. Natychmiast. |
|
..... trzeba tylko napisać maila do MichaiłoD i jest 290 tys. wynagrodzenia za koordynowanie badań.... a Wy cieniasy ile z grantów macie?
|
|
ps jaki MINISTER kontynuuje program „Inwestycje w oświacie"? Czy kasę dostała fundacja Rydzyka, zakony benedyktynek, franciszkanek, salezjanek. Czekamy na info?
|
|
Delegalizacja PIS. Odebrać majątki z rajów podatkowych i Bereza.
|
|
Delegalizacja PIS. Odebrać majątki z rajów podatkowych i Bereza.
|
|
Przedsiębiorstwa "prywatne" (w tym różnych "organizacji religijnych") powinny się same utrzymywać. Są dla "swoich", wypracowują sobie "zasługi" i pochwały oraz zjednują sobie sprzymierzeńców. Dlaczego ogół społeczeństwa ma płacić za coś, co potem będzie oceniane jako zasługa KRK w RP? A tu w dodatku jeszcze będzie wspieranie tego, co współpracuje najbardziej z PiS - rydzykowszczyzny.Bardzo dobry pomysł, ale.... razem z tym pełna kontrola finansów partii politycznych, zakaz przyjmowania dotacji z zagranicy i utrzymanie tylko ze składek członkowskich. |
|
I, zapomniałem dodać: likwidacja senatu, wybory, sądownictwo tak, jak proponuje Kukiz.
|
|
Nikt niczego nie ukradł. Wszystko jest przejrzyste i transparentne. Dzieci będą miały sale gimnastyczne, komputery i tak dalej. One nie mogą być gorsze tylko dlatego, że chodzą do katolickich szkół. Szkoła w Białej, która dostała dotację, była uratowana przed likwidacją. Teraz chodzi tam dużo dzieci. Szkoła nie miała nawet sali gimnastycznej. Teraz będzie to miała. Atak na szkołę, że dostała dotację, to podłość i nie ma niczego wspólnego z merytoryką. Przecież wszystko jest legalne.
|
|
Spokojnie, nie zginą. Już niebawem zrepolonizujemy cały majątek zagrabiony Polsce przez tą wyimaginowaną wspólnotę obcego państwa watykan.
|
|
Pozostaje mi żywić nadzieję, że większość komentujących ze zrozumieniem i mniejszą zaciekłością potraktuje moją niechęć do płacenia jakichkolwiek podatków w kraju nad Wisłą! Wolę dać zarobić Czechom i Niderlandom, a w Polsce tylko to od czego nie ma ucieczki, a więc podatek od nieruchomości! Żaden przebieraniec nie obłowi się moimi ciężko zapracowanymi pieniędzmi! Proszę zwrócić uwagę na fakt wyrzucenie w błoto kwot dwukrotnie przewyższających np. zadłużenie szpitala w Kraśniku! KK swoim majątkiem przewyższa wartość wszystkich spółek państwowych razem wziętych!
|
|
I, zapomniałem dodać: likwidacja senatu, wybory, sądownictwo tak, jak proponuje Kukiz.Kukiz też proponował żeby nazywać go szmatą i pluć mu twarz a dokładnie "w ryj" . Tyle razy odgrażał się że jak mu dziadek "sędzi pokoju " nie przepchnie to nie będzie z pisem głosował . Dalej głosuje a jedyne co przepchnięte to może tylko grajek . Piszesz jako "Władek" czy "Marysia" ? "przebierańcu |
|
Pozostaje mi żywić nadzieję, że większość komentujących ze zrozumieniem i mniejszą zaciekłością potraktuje moją niechęć do płacenia jakichkolwiek podatków w kraju nad Wisłą! Wolę dać zarobić Czechom i Niderlandom, a w Polsce tylko to od czego nie ma ucieczki, a więc podatek od nieruchomości! Żaden przebieraniec nie obłowi się moimi ciężko zapracowanymi pieniędzmi! Proszę zwrócić uwagę na fakt wyrzucenie w błoto kwot dwukrotnie przewyższających np. zadłużenie szpitala w Kraśniku! KK swoim majątkiem przewyższa wartość wszystkich spółek państwowych razem wziętych!I posiada więcej ziemi rolnej niż w zasobach Skarbu Państwa Polski... |
|
Przebierańcu?! Fajny pomysł:) A co powiesz o Michale Kamińskim zwanym Miśkiem?I, zapomniałem dodać: likwidacja senatu, wybory, sądownictwo tak, jak proponuje Kukiz.Kukiz też proponował żeby nazywać go szmatą i pluć mu twarz a dokładnie "w ryj" . Tyle razy odgrażał się że jak mu dziadek "sędzi pokoju " nie przepchnie to nie będzie z pisem głosował . Dalej głosuje a jedyne co przepchnięte to może tylko grajek . Piszesz jako "Władek" czy "Marysia" ? "przebierańcu |
|
W kraju szaleje realna inflacja 30%, ludziom pensje topnieją do połowy miesiąca i będzie tylko gorzej od stycznia a PiS rozdaje kasę katolickim szkołom (maja czesne albo dotacje skarbu państwa na każdego ucznia) i związkom łowieckim. Bareja przy tym to pikuś; czas pogonić to tałatajstwo!
|
|
W kraju szaleje realna inflacja 30%, ludziom pensje topnieją do połowy miesiąca i będzie tylko gorzej od stycznia a PiS rozdaje kasę katolickim szkołom (maja czesne albo dotacje skarbu państwa na każdego ucznia) i związkom łowieckim. Bareja przy tym to pikuś; czas pogonić to tałatajstwo!Dlaczego napisałeś tylko 30 procent? Równie dobrze mogłeś napisać 80. Byłoby w tym tyle samo prawdy. Przebiłeś nawet tvn. Nie wiem czy ci to wybaczą? |
|
Mnie raczej ciekawi czy on to robi świadomie czy jest debilem. Przecież robi świństwo kościołowi. Młodzież sie odwraca
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|