a kiedy jest koniec roku szkolnego ?
|
|
Ze szkołami to skandal jest. Ja p......e! Wogle nie powinni ich zamykać a ten kto podjoł tako decyzje powinien odpowiadać karnie. Żondamy 4-tego maja powrotu WSZYSTKICH uczniów do szkół!
|
|
mgrM Napisano 42 minuty temu : Ze szkołami to skandal jest. Ja p......e! Wogle nie powinni ich zamykać a ten kto podjoł tako decyzje powinien odpowiadać karnie. Żondamy 4-tego maja powrotu WSZYSTKICH uczniów do szkół!Ty już dawno powinnaś powrócić do szkoły a nie ,,wogole'' ,,żondać'' :) |
|
Te, dr Miodek! Tu nie szkoła. Każdy może pisać jak umi.mgrM Napisano 42 minuty temu : Ze szkołami to skandal jest. Ja p......e! Wogle nie powinni ich zamykać a ten kto podjoł tako decyzje powinien odpowiadać karnie. Żondamy 4-tego maja powrotu WSZYSTKICH uczniów do szkół!Ty już dawno powinnaś powrócić do szkoły a nie ,,wogole'' ,,żondać'' :) |
|
Ale też nie ,,pszeczkole''.Te, dr Miodek! Tu nie szkoła. Każdy może pisać jak umi.mgrM Napisano 42 minuty temu : Ze szkołami to skandal jest. Ja p......e! Wogle nie powinni ich zamykać a ten kto podjoł tako decyzje powinien odpowiadać karnie. Żondamy 4-tego maja powrotu WSZYSTKICH uczniów do szkół!Ty już dawno powinnaś powrócić do szkoły a nie ,,wogole'' ,,żondać'' :) |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|