Nic nie dam. Nawet kwiatka. Pozdrawiam sp 48Niespecjalnie nam na twoim kwiatku zależy.
|
|
P. Dagmara nauczycielka matematyki na tatarach nic mnie nie nauczyła, nic jej nie dam.Może po prosta za bystra nie jesteś. Czasami mimo starań, nie da się ucznia nauczyć niczego. |
|
P. Dagmara nauczycielka matematyki na tatarach nic mnie nie nauczyła, nic jej nie dam.A czy nauczyciele ze szkoły na Tatarach sa w stanie czegos nauczyc? Sa bardziej tepi od uczniów. A uczniowie do bystrych nie naleza |
|
A ja mysle droga Ewo ze wam zalezy. Zawsze w tej szkole nauczyciele byli pazerni na prezentyNic nie dam. Nawet kwiatka. Pozdrawiam sp 48Niespecjalnie nam na twoim kwiatku zależy. |
|
A moze te starania byle jakie?P. Dagmara nauczycielka matematyki na tatarach nic mnie nie nauczyła, nic jej nie dam.Może po prosta za bystra nie jesteś. Czasami mimo starań, nie da się ucznia nauczyć niczego. |
|
"Każdy nauczyciel miał obowiązek systematycznego podnoszenia swojego poziomu ideologicznego . Na początku lat sześćdziesiątych stanowili oni najbardziej upartyjnioną grupę inteligencji. W roku 1968 w szkołach podstawowych na 13 300 nauczycieli 5332 należało do PZPR, 949 do ZSL"Nauczyciele to osoby bez wlasnego zdania. Zawsze lizali *** wladzy. Popierali PIS to maja |
|
My dla nauczycielki złożyliśmy się na opaskę jk active :)
|
|
W szkole córki też raczej skromne prezenty dawali nauczycielom. Czekoladki, kwiaty. U Oli w klasie składkę robili i kosz słodyczy z poczty kwiatowej kupili rodzice z trójki i książkę z dedykacją.
|
|
Jak wszyscy się złożą,to może zegarek? W dobrych cenach są jordan kerr i xonix
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|