Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Prezent dla nauczyciela na zakończenie roku. Wraca moda na skromne podarunki

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 18 czerwca 2019 r. o 09:27 Powrót do artykułu
Nic nie dam. Nawet kwiatka. Pozdrawiam sp 48
  Niespecjalnie nam na twoim kwiatku zależy.
Odpowiedz
P. Dagmara nauczycielka matematyki na tatarach nic mnie nie nauczyła,  nic jej nie dam.
  Może po prosta za bystra nie jesteś. Czasami mimo starań, nie da się ucznia nauczyć niczego.
Odpowiedz
P. Dagmara nauczycielka matematyki na tatarach nic mnie nie nauczyła,  nic jej nie dam.
 A czy nauczyciele ze szkoły na Tatarach sa w stanie czegos nauczyc? Sa bardziej tepi od uczniów.  A uczniowie do bystrych nie naleza
Odpowiedz
Nic nie dam. Nawet kwiatka. Pozdrawiam sp 48
Niespecjalnie nam na twoim kwiatku zależy.
 A ja mysle droga Ewo ze wam zalezy. Zawsze w tej szkole nauczyciele byli pazerni na prezenty
Odpowiedz
Może po prosta za bystra nie jesteś. Czasami mimo starań, nie da się ucznia nauczyć niczego.
 A moze te starania byle jakie?
Odpowiedz
"Każdy nauczyciel miał obowiązek systematycznego podnoszenia swojego     poziomu     ideologicznego    . Na początku lat sześćdziesiątych stanowili oni najbardziej    upartyjnioną     grupę     inteligencji.    W roku 1968 w szkołach podstawowych na 13 300 nauczycieli 5332 należało do PZPR, 949 do ZSL"  
 Nauczyciele to osoby bez wlasnego zdania. Zawsze lizali *** wladzy. Popierali PIS to maja
Odpowiedz
My dla nauczycielki złożyliśmy się na opaskę jk active :)
Odpowiedz
W szkole córki też raczej skromne prezenty dawali nauczycielom. Czekoladki, kwiaty. U Oli w klasie składkę robili i kosz słodyczy z poczty kwiatowej kupili rodzice z trójki i książkę z dedykacją.
Odpowiedz
Jak wszyscy się złożą,to może zegarek? W dobrych cenach są jordan kerr i xonix
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...