Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Prezent dla nauczyciela na zakończenie roku. Wraca moda na skromne podarunki

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 18 czerwca 2019 r. o 09:27 Powrót do artykułu
Nic nie dam. Nawet kwiatka. Pozdrawiam sp 48
Odpowiedz
Aż tak nisko upadli?
Odpowiedz
jak Ci się córka rozleniwiła to najlepiej zwalić na protesty nauczycieli a TY "dobra mamo" nie mogłaś z córką posiedzieć pouczyć się nie bo lepiej poleżeć....
Odpowiedz
Nic nie dawać za to jak w tym roku potraktowali dzieci i rodziców!
Odpowiedz
Za strajk nauczycieli nie mam zamiaru im cokolwiek dawać
Odpowiedz
"Co wypada wręczyć przed wakacjami nauczycielom?" - BEZ JAJ...!
Odpowiedz
Mój jeden nauczyciel bardzo nie lubił kwiatów... Mówił często, że kwiatów nie pije...
Odpowiedz
Pani Agnieszko, po prostu córka leniwa, niezbyt bystra i za mało ambitna. Miała tyle wolnego to właśnie mogła się uczyć. Ja w szkole i na studiach czekałam na takie dni, kiedy zostanę w domu i w spokoju, bez wczesnego wstawania się pouczę. A przypomnę tylko, kto nakręca spiralę 'zróbmy drogi prezent, ja będe wręczał'. Otóż, sami rodzice. Nauczyciele często nawet nie chcą tych rzeczy, bo są im zbędne. Ekspres dla osoby, która nie lubi kawy albo pióro? Słabe te prezenty. Widać, że chodzi o to żeby były drogie a nie sensowne.
Odpowiedz
Co wypada wręczyć nauczycielowi na koniec roku? Kopa w dupę z roboty za strajk, i to na dodatek strajk inspirowany śmieszna opozycją. Na nic więcej nie zasłużyli.
Odpowiedz
P. Dagmara nauczycielka matematyki na tatarach nic mnie nie nauczyła, nic jej nie dam.
Odpowiedz
Wpłaty na fundusz strajkowy. To jest zwykła bezczelność.
Odpowiedz
Hahaah, niedouczone przygłupy uważający swoją niewiedzę za winę nauczycieli będą się nawzajem plusować, a minusować innych
Odpowiedz
Nic się nie zmieni w polskim systemie oświaty dopóki nie zlikwidujemy szkodliwej KARTY NAUCZYCIELA. Obecnie nie można zwolnić słabego nauczyciela który szkodzi dzieciom a dobremu nie można dać dużej podwyżki. Brak zdrowej konkurencji (tak jak w każdym zawodzie) niszczy POLSKI SYSTEM OŚWIATY.
Odpowiedz
Ale przeciez to rodzice chcą na sile wreczac drogie prezenty. Sa klotnie ze jak to nie mozemy dac samych kwiatow. Musimy kupic cos drogiego. To pretensje powinni miec pozniej do samych soebie.
Odpowiedz
Wzieli uczniów na żywe tarcze podczas strajku i chcą prezentów? KABARET :)
Odpowiedz
ROK SZKOLNY NAUCZYCIELOM SKOŃCZYŁ SIĘ w momencie rozpoczęcia strajku - czyli PRZED ŚWIĘTAMI WIELKANOCNYMI !!!!
Odpowiedz
To nie moda, to zwykła korupcja zagrożona odpowiedzialnością karną, a dla nauczyciela dyscyplinarne zwolnienie z dobrze płatnej pracy.
Odpowiedz
"Każdy nauczyciel miał obowiązek systematycznego podnoszenia swojego poziomu ideologicznego . Na początku lat sześćdziesiątych stanowili oni najbardziej upartyjnioną grupę inteligencji. W roku 1968 w szkołach podstawowych na 13 300 nauczycieli 5332 należało do PZPR, 949 do ZSL"
Odpowiedz
Najbardziej to CHCĄ ale rodzice. Bo chcą dawać drogiw prezenty.
Odpowiedz
Jestem nauczycielem. Niczego nie chcę. 
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...