Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Programowanie w przedszkolach i szkołach

Utworzony przez Iwona, 1 marca 2018 r. o 13:47
Witam Serdecznie wiecie cos na temat zabawek edukacyjnych bo ja już tak jest taki robot Photon , który rozwija się razem z dzieckiem może być przeznaczony do edukacji dzieci przedszkolnej  , szkolnej ale również w domu . Zachęca dzieci do  nauki  podstaw programowania jest również świetną formą  zabawy . Dostępny w ofercie firmy moje bambino Polecam 
Odpowiedz
wielkimi krokami nadchodzi wiosna j   warto przygotować placówkę do nowych aktywności , dlatego zapraszamy państwa do skorzystania z propozycji, jakie przygotowaliśmy specjalnie pod kątem wiosny 2018.   szczegóły na naszej stronie ***s://***mojebambino.pl/2511-wiosna-z-moje-bambino?utm_source=mb&utm_medium=slider&utm_campaign=slider__wiosna pozdrawiam dział marketingu
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...