Jestem absolwentem kul, to najlepsza uczelnia w kraju, bo kształtuje również moralnie. Jestem dyrektorem i działam w solidarności, to chyba najlepiej swiadczy o moim wysokim morale i wielkich kompetencjach.
|
|
Tyle "uczelni", "miasto uniwersyteckie" a poziom ponizej dna, fabryki bezrobotnych no i przchowalnia dloa mlodych banderowcow, ktorzy wszystko maja za darmoche i nawet nie znajac jezyka polskiego dostaja stypendia. Jedyny "plus" tylu "uczelni" w Lublinie to to, ze sa najwiekszym pracodawca w calym Lublinie - nie wiadomo jednak czy z tego sie smiac czy plakac.
|
|
KUL 32 miesjce a to dobry zart. Moralnie to KUL był uczelnią godna nasladowania w odległych latach teraz to nazwa Katloilcki mozna uznac za pomylkę. rowniez UW nie jest najlepszą uczelnia w Polsce a zajmuje od kilku lat 1 miejsce. Takie rankingi sa smieszne!
|
|
KUL to szkolka polityczna nie uczelnia. Siedlisko prawicowej dezinformacji.
|
|
To juz nie są polskie uczelnie tylko ukraińskie lub/i pisokatolickie; częściej tam słychać ukraińskie chachłanie niz język polski.
|
|
Ale skromnością to nie grzeszysz |
|
Patrzcie tutaj - wsp.szkolymydlowskiej.pl
Zero komplikacji, zero problemów, na poziom naprawdę wysoki.
Wybierajcie uczelnie, na których faktycznie widać nastawienie na perfekcję.
Chodzi o pogram, kadrę, praktyczność zajęć.
Inna sprawa - liczba kierunków. Jeśli uczelnia prowadzi ich pierdyliard, to trudno spodziewać się wysokiego poziomu.
|
|
popatrzcie na ranking poszczególnych kierunków. UMCS nie istnieje i jest za każdym razem daleko za KUL.
Gdyby nie nauki ścisłe, których nie ma na KUL, UMCS byłby w ogólnym rankingu daleko za KUL
|
|
Z naukowego punktu widzenia kul nie istnieje . Amen
|
|
Szkoda gadać o Polibudzie tam same moskiewskie i ukraińskie profesory. Jeszcze kilka lat i UMCS, PL i UP zlikwidują a na ich miejsce będą wyższe szkoły. Pracowałem na PL i wiem jakie to bolszewickie dno. Gdyby nie wydział elektryczny obecnie informatyki i coś tam to PL by nie istniało. Szkoda pieniędzy na to badziewie.
|
|
Moim zdaniem prywatna uczelnia lepsza, ale trzeba się dobrze zorientować żeby znaleźć możliwie najlepszą szkołę. W moim przypadku padło na WSGE z Józefowa która kładzie nacisk na rozwój międzynarodowy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|