Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Rodzice do nauczycieli: Nie odpytujcie dzieci, gdy są zmęczone lub smutne

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 15 listopada 2018 r. o 08:00 Powrót do artykułu
Niech rodzice nie zostają po zebraniu żeby ze mną porozmawiać. Bo jestem smutna i zmęczona. Niech nie proszą, żebym młodzieży robiła próbne matury. Bo potem muszę je sprawdzać w domu. A dom to nie filia szkoły!
 tobie locho za to płacą, żebys odpowiadała na pytania rodziców - jak ci sie nie podoba to spadaj banany prostować
Odpowiedz
Ja też mam dwoje dzieci w szkole, i też wracają do domu późno 17-18 bo mają zajęcia dodatkowe. Ale to nasz wybór. Z niczego nie chcą zrezygnować wiec wieczorem odrabiają lekcje do późna . I do kogo mam mieć pretensje? Gdyby nie te dodatkowe zajęcia nie byłoby tak źle.  A dziecko w świetlicy też odrobić lekcje może.  Moje tak zawsze robiły jak były mniejsze.  I nie było narzekania że za dużo zadane. 
Odpowiedz
rodzice: nie wysyłajcie dzieci do szkoły, gdy są zmęczone lub smutne. Nie budźcie rano,gdy chcą spać. Nie obwiniajcie nauczycieli, gdy nie będą nic potrafiły. To Wy odpowiadacie za swoje dzieci!
Odpowiedz
oho, ociec się przebudził na kacu, albo 500+ się skończyły
Odpowiedz
Strona 4 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...