Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Jak można zapomnieć mundurka do szkoły? Nago Pani córka chciała chodzić po szkole? A butów nie zapomniała założyć?? Jest rozporządzenie, miała Pani to w d posyłając dziecko, to dostała naganę! Proste jak budowa cepa. Tylko dla kobiety to nie jest takie proste, bo za każdy swój błąd wini innych a najlepiej dyrektora, który pilnując bezpieczeństwa ma oberwać. Powinno być tak, że dziecko bez mundurka nie ma wstępu do szkoły!!!
Odpowiedz
W punkt!
Odpowiedz
W mojej szkole na klatkach schodowych były znaki jak na drodze. Jedną klatką się wchodziło do góry drugą schodziło. Za łamanie znaku dyrektor inkasował 20 zł co przy paczce fajek ( 3 zł za Sporty, 4 zł za Klubowe) było kwotą znaczną. Po miesiącu 1500 osób przemieszczało się zgodnie z Kodeksem Drogowym. Za brak odznaki (tarcza ) była nagana i zakaz wstępu do szkoły. Taki był regulamin a egzekwowali go dyro z cieciem i paru gorliwych sorów.
Odpowiedz
Moje dziecko chodzi do tej szkoły pierwszy rok. Mam trudną sytuację, jestem powaznie chora i niestety nie bywam w szkole codzienne, częściej mąż. Z powodu moich częstych hospitalizacji dziecko jest często przybite i znerwicowane. Ale do rzeczy, szkoła wyszła mi naprzeciw i bardzo mi pomogła. Panie pedagog i psycholog do rany przyłóż. Nigdy nie miałam żadnych problemów i nie zauważyłam żadnej patologii, przemocy, czy nawet popalania fajek za szkołą. Mam również starszego syna z Zespołem Aspergera i przeszłam gehennę w innych podstawówkach i szkołach średnich, gdzie starano pozbyć się go jak najszybciej, a o żadnej pomocy nie było mowy. Najgorsza była popularna 21, która jest znana, że uczniowie potrzebujący wsparcia są prześladowani i szybko rezygnują. A szkoła kwitnie. Cudownie, a większość rodziców wysyła dzieci na korepetycje, to i wyniki są dobre. Ale nie dzięki szkole. A wiekszego chama od dyrektora w 21 nie spotkałam. Uważam, że rodzice sa roszczeniowi, nie powinno tez ich interesować kto z kim sypia. A mundurki są ładne i to świetny pomysł. Nauczyciele też są OK.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...