Einstein ledwo zdawał z klasy do klasy bo był bardzo słaby z fizyki :-)
Jego nauczyciel stwierdził, że jest tak tępy, że nic z niego nie wyrośnie... taki autorytet nauczania był :)
|
|
tak jak zdalne sprawdzanie
|
|
Córka dostała za zadanie zrobić prezentacje multimedialna, tyle że nigdy wcześniej tego nie robili. Zero filmiku jak zrobić itp.... A przecież można by nagrać i wyślac choćby na whatsapp
|
|
I zabranie 500+ również.
|
|
Jestem nauczycielem. Dzwoniła do mnie dyrekcja abym codziennie umieszczał coś na tych stronach bo sama obawia się kontroli z kuratorium.Będę umieszczać jak mi kuratorium zafunduje komputer i internet |
|
A dlaczego nie kożystają z komunikatorów. Lekcje można prowadzić na zasadzie wideo rozmów. Na tym powinna się opierć zdalna nauka. A nie podać link na YouTube lub innej stronie internetowej. A zadania z WF to już parodia szkoły. Co do rodziców, wielu uczyło się całkiem inaczej. Innymi metodami, program nauczania dzisiaj, a parę lat temu to duża różnica. Co z tego że rodzice mają widzę, kiedy program nauczania często jest pobieżny, inny i nasza wiedza jest gózik warta.Twoja wiedza na pewno, szczególnie z języka polskiego... |
|
To co się dzieje to obłęd, nauczyciele przesyłają mnóstwo prac i do tego surowo oceniają. Mój syn jest w klasie maturalnej i nie ma czasu na naukę. Dlaczego nikt nic z tym nie robi, gdzie jest kuratorium!!!!! Syn oprócz matury ma jeszcze egzaminy z przedmiotów zawodowych i nie ma czasu na uczenie się!!!!
|
|
To zazdroszczę takiej szkoły, bo u syna nie pomagają, a w klasie maturalnej powinien ktoś wytłumaczyć, a nie mówić sami do tego dojdziecie!!!!
|
|
To co się dzieje to obłęd, nauczyciele przesyłają mnóstwo prac i do tego surowo oceniają. Mój syn jest w klasie maturalnej i nie ma czasu na naukę. Dlaczego nikt nic z tym nie robi, gdzie jest kuratorium!!!!! Syn oprócz matury ma jeszcze egzaminy z przedmiotów zawodowych i nie ma czasu na uczenie się!!!!To co robi, że nie ma czasu na naukę? Wiele lat temu, kiedy ja zdawałem maturę, a była ona na pewno dużo trudniejsza do zdania, niż dziś, mieliśmy normalne lekcje, a mimo to czas na naukę po szkole też musieliśmy znaleźć. Nie mieliśmy Internetu, więc z jednej strony nie było tak łatwego dostępu do wiedzy, ale z drugiej nie było portali społecznościowych, więc nie traciliśmy czasu na bzdury! |
Strona 11 z 11
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|