Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Rodzice mają dosyć zdalnego nauczania. To na nich spadły zadania szkoły

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 18 marca 2020 r. o 13:49 Powrót do artykułu
Pisać pisma do Kuratora to jedynie powstrzyma nadaktywnych pseudopedagogów !!!!
Odpowiedz
Przecież wg. rodziców: ich dzieci są bardzo zdolne, bardzo grzeczne, chętne do pracy, bardzo pojętne i w ogóle super, hiper! Ale przypominam: mamusie mają płatne za opiekę nad swoimi pociechami, a nauczyciele za pracę zdalną. JEST NOWOCZEŚNIE !
Odpowiedz
A nauczyciele leżą i pieniądze biorą.
Odpowiedz
My absolutnie nic nie robimy. Ja pracuję zdalnie, żona normalnie, to niby kiedy mam dwoje dzieci jeszcze uczyć ? I rozumiem, że w razie czego za moje nauki państwo mi zapłaci, skoro wyręczam nauczycieli.
Odpowiedz
Więcej wolnego mają niż pracują i jeszcze podwyżki chcą.
Odpowiedz
biedactwa. dopiero zauważyli, że wychowanie i nauka wymaga wysiłku?
Odpowiedz
no popatrz... mamuska roku- ma dosyc... moze czas najwyzszy poswiecic troche uwagi wlasnemu dziecku a nie wszystko spychac na kogos...
Odpowiedz
W związku z obecną sytuacją niezwłoczne obcięcie co najmniej 20% pensji wszystkim nauczycielom leży w interesie publicznym.
Odpowiedz
Po samym tytule można rozpoznać "dziennikarstwo" szanownej redaktorki Kasperskiej. To dzieci mają robić zadania domowe, a nie rodzice. Jeśli nie opanują tego materiału teraz to będą musiały to zrobić w wakacje. I wtedy redaktorka napisze "Zmarnowane dzieciństwo przez przedłużony rok szkolny. Zdruzgotani rodzice nie mogą jechać na wczasy" .
Odpowiedz
Nauczyciele lesery i obiboki starają się nadrobić materiał kosztem innych który zaniedbali przez kilka miesięcy. A druga sprawa nie ma żadnych wytycznych jak powinna wyglądać nauka zdalna więc mogą robić co chcą.
Odpowiedz
Pisać pisma do Kuratora to jedynie powstrzyma nadaktywnych pseudopedagogów !!!!
 Niektórzy komentujący zmieniają  swoje poglady jak chorągiewka na wietrze. Dopiero pisali, że nauczyciele to lenie i darmozjady i nic nie robią tylko kawę piją na lekcjach i za darmo na wycieczki jeździć chcą kosztem uczniów. Teraz gdy zaczęli pracować zdalnie do czego obliguje ich MEN to plują jadem na nauczycieli że żądają dzieciom pracę. I jak takim dogodzić??? Teraz rodzice gdy mają wolne mogą sprawdzić jak ich cudowne pociechy garną się do nauki. 
Odpowiedz
A po jakiego wogóle trzeba uczyć te dzieci, niech siedzą w domu i tyle.
Odpowiedz
Zdaniem nauczycieli WSZYSCY rodzice siedzą sobie w domu i mają nadmiar czasu. A nauczyciel taki teraz przepracowany( jak zawsze) że wyśle mailem dzieciom zadania. Śmieszni Ci nasi pedagodzy. I tłumaczenie że niby to po to żeby dzieciom wakacji nie zabierać A w tamtym roku miesiąc olali zupełnie nie robili nic jeszcze rok szkolny skończyli w połowie czerwca i co jakoś ich głowa o wakacje nie bolała?????? Hipokryci!!!!!!
Odpowiedz
A dodatek zapłacić rodzicom którzy odwalają całą robotę za nich. Z jakiej racji mają mieć płacona całą pensję. 
Odpowiedz
Nauczyciele lesery i obiboki starają się nadrobić materiał kosztem innych który zaniedbali przez kilka miesięcy. A druga sprawa nie ma żadnych wytycznych jak powinna wyglądać nauka zdalna więc mogą robić co  chcą.
 A niby kosztem kogo??? Kogo  zaniedbywałem przez kilka miesięcy?
Odpowiedz
A powiedzcie mi jak będzie wyglądać zdalnie pisana matura z domu i egzamin 8-klasisty , bo i o takim pomysle słyszałem.
Odpowiedz
A dodatek zapłacić rodzicom którzy odwalają całą robotę za nich. Z jakiej racji mają mieć płacona całą pensję.
 Czy ty rozumiesz pojęcie nauka zdalna??? To dzieci mają się uczyć a nie rodzice!!!!  No chyba, że niektórzy rodzice chcą przy okazji wreszcie nauczyć się dodawania przy dzieciach
Odpowiedz
Ja pierdziu, co za pokolenie nam rośnie, uczyc sami sie nie potrafią, mamusie i tatusie lekcje muszą z nimi lub za nich odrabiać! Moze czas najwyzszy na samodzielność??? Strach sie bać co z tego wyrośnie, same tumamy?
Odpowiedz
Skandal, ale wiekszość nauczycieli tak działa, zwalają pracę na innych. Współczuję uczniom i rodzicom. W ogóle pomysł zastąpienia miesiąca zajęć nauką w domu to kpina, ale PiS zrobi wszystko by nie skrócić wakacji i wygrać wybory - te odbędą się nawet w środku zarazy.
Odpowiedz
A jeszcze niedawno rodzice twierdzili, że nauczyciele w szkole nie są potrzebni. Dziwne... Były komentarze: "na kasę niech idzie "itp Czyli co rodzicom podoba się szkoła bez nauczycieli, wtedy też uczniowie sami sobie nie poradzą. Czyli sa potrzebni, czy też nie...? Zastanówcie się rodzice.
Odpowiedz
Strona 1 z 11

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...