Pisać pisma do Kuratora to jedynie powstrzyma nadaktywnych pseudopedagogów !!!!
|
|
Przecież wg. rodziców: ich dzieci są bardzo zdolne, bardzo grzeczne, chętne do pracy, bardzo pojętne i w ogóle super, hiper! Ale przypominam: mamusie mają płatne za opiekę nad swoimi pociechami, a nauczyciele za pracę zdalną. JEST NOWOCZEŚNIE !
|
|
A nauczyciele leżą i pieniądze biorą.
|
|
My absolutnie nic nie robimy. Ja pracuję zdalnie, żona normalnie, to niby kiedy mam dwoje dzieci jeszcze uczyć ? I rozumiem, że w razie czego za moje nauki państwo mi zapłaci, skoro wyręczam nauczycieli.
|
|
Więcej wolnego mają niż pracują i jeszcze podwyżki chcą.
|
|
biedactwa. dopiero zauważyli, że wychowanie i nauka wymaga wysiłku?
|
|
no popatrz... mamuska roku- ma dosyc... moze czas najwyzszy poswiecic troche uwagi wlasnemu dziecku a nie wszystko spychac na kogos...
|
|
W związku z obecną sytuacją niezwłoczne obcięcie co najmniej 20% pensji wszystkim nauczycielom leży w interesie publicznym.
|
|
Po samym tytule można rozpoznać "dziennikarstwo" szanownej redaktorki Kasperskiej. To dzieci mają robić zadania domowe, a nie rodzice. Jeśli nie opanują tego materiału teraz to będą musiały to zrobić w wakacje. I wtedy redaktorka napisze "Zmarnowane dzieciństwo przez przedłużony rok szkolny. Zdruzgotani rodzice nie mogą jechać na wczasy" .
|
|
Nauczyciele lesery i obiboki starają się nadrobić materiał kosztem innych który zaniedbali przez kilka miesięcy. A druga sprawa nie ma żadnych wytycznych jak powinna wyglądać nauka zdalna więc mogą robić co chcą.
|
|
Pisać pisma do Kuratora to jedynie powstrzyma nadaktywnych pseudopedagogów !!!!Niektórzy komentujący zmieniają swoje poglady jak chorągiewka na wietrze. Dopiero pisali, że nauczyciele to lenie i darmozjady i nic nie robią tylko kawę piją na lekcjach i za darmo na wycieczki jeździć chcą kosztem uczniów. Teraz gdy zaczęli pracować zdalnie do czego obliguje ich MEN to plują jadem na nauczycieli że żądają dzieciom pracę. I jak takim dogodzić??? Teraz rodzice gdy mają wolne mogą sprawdzić jak ich cudowne pociechy garną się do nauki. |
|
A po jakiego wogóle trzeba uczyć te dzieci, niech siedzą w domu i tyle.
|
|
Zdaniem nauczycieli WSZYSCY rodzice siedzą sobie w domu i mają nadmiar czasu. A nauczyciel taki teraz przepracowany( jak zawsze) że wyśle mailem dzieciom zadania. Śmieszni Ci nasi pedagodzy. I tłumaczenie że niby to po to żeby dzieciom wakacji nie zabierać A w tamtym roku miesiąc olali zupełnie nie robili nic jeszcze rok szkolny skończyli w połowie czerwca i co jakoś ich głowa o wakacje nie bolała?????? Hipokryci!!!!!!
|
|
A dodatek zapłacić rodzicom którzy odwalają całą robotę za nich. Z jakiej racji mają mieć płacona całą pensję.
|
|
Nauczyciele lesery i obiboki starają się nadrobić materiał kosztem innych który zaniedbali przez kilka miesięcy. A druga sprawa nie ma żadnych wytycznych jak powinna wyglądać nauka zdalna więc mogą robić co chcą.A niby kosztem kogo??? Kogo zaniedbywałem przez kilka miesięcy? |
|
A powiedzcie mi jak będzie wyglądać zdalnie pisana matura z domu i egzamin 8-klasisty , bo i o takim pomysle słyszałem.
|
|
A dodatek zapłacić rodzicom którzy odwalają całą robotę za nich. Z jakiej racji mają mieć płacona całą pensję.Czy ty rozumiesz pojęcie nauka zdalna??? To dzieci mają się uczyć a nie rodzice!!!! No chyba, że niektórzy rodzice chcą przy okazji wreszcie nauczyć się dodawania przy dzieciach |
|
Ja pierdziu, co za pokolenie nam rośnie, uczyc sami sie nie potrafią, mamusie i tatusie lekcje muszą z nimi lub za nich odrabiać! Moze czas najwyzszy na samodzielność??? Strach sie bać co z tego wyrośnie, same tumamy?
|
|
Skandal, ale wiekszość nauczycieli tak działa, zwalają pracę na innych.
Współczuję uczniom i rodzicom.
W ogóle pomysł zastąpienia miesiąca zajęć nauką w domu to kpina, ale PiS zrobi wszystko by nie skrócić wakacji i wygrać wybory - te odbędą się nawet w środku zarazy.
|
|
A jeszcze niedawno rodzice twierdzili, że nauczyciele w szkole nie są potrzebni. Dziwne... Były komentarze: "na kasę niech idzie "itp Czyli co rodzicom podoba się szkoła bez nauczycieli, wtedy też uczniowie sami sobie nie poradzą. Czyli sa potrzebni, czy też nie...? Zastanówcie się rodzice.
|
Strona 1 z 11
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|