Najgorszy po teleportacji jest ten okropny ból głowy...
|
|
Ja po dobrej imprezie miałem nie raz już teleporta, pamiętam jak byłem w barze ze znajomymi piłem piwo a tu booom i następnego dnia budzę się w łóżku ...a do tego łeb mnie napie......to pewnie przez tą prędkość jaką mój teleport rozwinął. Co nie zmienia faktu że młodemu życzę powodzenia !!!
|
|
Uczelnie powinny - moim zdaniem - szerzej otworzyć się na możliwość uczestniczenia w wybranych zajęciach, uczniów szkół średnich a nawet podstawowych. Byłaby to - na przykład - swoista forma zajęć pozalekcyjnych. W porozumieniu ze szkołami i za aprobatą właściwych kuratoriów i ministerstw. Jest bowiem dużo uczniów, którzy ze szczególną łatwością przyswajają wiedzę i zdobywają umiejętności w wybranych, wąskich czasem specjalnościach, znacznie wykraczając poza poziom szkolny. Nie zawsze jednak mają wokół siebie "wspierającą siłę przebicia". Trzeba dać im szanse.
|
|
Dobre! :D
• Co teraz czytasz? – Obecnie nie mam żadnej książki do czytania, bo wszystkie już przeczytałem. |
|
Brawo dla chłopaka :) Może niedługo będziemy mieli nowego Einsteina
|
|
Biedne dziecko
|
|
Brawo Kamil! Żeby tylko nasz system edukacji dbał bo tak uzdolnione dzieci.
|
|
Już nawet 11 letni gościo wie, że trzeba teleportować obecną ekipę od władzy. Brawo On. Kombinuj młody, kombinuj :)
|
|
Wiecej takich geniuszy nam trzeba by dogonić chociażby Niemcy
|
|
Skubany przeczytał.. wszystkie książki :)
|
|
przeczytał wszystkie książki , dobre:)
|
|
Bez przesady z tym studiowaniem..... chore ambicje jednego z rodziców.....
|
|
Chłopcze już niedługo z dziewczynami tak łatwo ci nie pójdzie jak z książkami.
|
|
Szkoda tego dzieciaka. Narcyzm się pojawił u malucha. Potem tylko i aby tylko psychiatryk.
|
|
Chłopcze marzenie ściętej głowy, a może bierzesz jakieś leki. Żal mi ciebie
|
|
Tylko patrzeć jak cały internet zgra sobie na dyskietkę i przeczyta w wolnej chwili.
|
|
Do HI:
"Uczelnie powinny - moim zdaniem - szerzej otworzyć się na możliwość uczestniczenia w wybranych zajęciach, uczniów szkół średnich a nawet podstawowych. Byłaby to - na przykład - swoista forma zajęć pozalekcyjnych. .."
A kto za to za to zapłaci? Zalewska czy Gowin? A może Ty?
|
|
On przeczytał nawet nienapisane książki.
|
|
NO jego marzenie jest sporym wyzwaniem xD ja bym się bał wgl wchodzić do teleportu bo albo to polega na tym że rozkłada człowieka na cząstki w jednej lokalizacji i potem składa się w drugiej ( tylko pytanie w jaki sposób bo teoretycznie człowiek wtedy zginie) czy zrobić jakąś małą wyrwę czasoprzestrzenną co by wymagało jeszcze większych zasobów energii ... w każdym razie Geralt dobrze mówi precz z teleportami :D
|
|
Niezły z niego eksperyment. Czas pokaże jaki wyjdzie z tego efekt.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|