No i co barany z opozycji, wprowadzać zamęt to jest wasz tegoroczny program wyborczy.
|
|
i po co był ten lewacki kwik?
|
|
Czekam na duet Mucha - Żuk odszczekujacy ich oburzenie na rząd PIS, który zgotowal tegorocznym absolwentom prawdziwą gehenne.
|
|
Coś niesamowitego. Posłanka Mucha i wiceżuk Banach niech teraz odszczekają swoje kłamstwa. Ich kłamstwa o braku miejsc w szkołach oraz dramacie uczniów przeszły już wszelką granicę. Odszczekiwać i na kolanach prosić wyborców o wybaczenie.
|
|
Zajebiscie wspominam naukę w szkole w Lublinie. Uczyłem się w IX LO. Wynajmowalem z brejdakiem (studentem) i innymi 2 studentami mieszkanie na LSM. Codziennie chlanie i imprezy od 16 roku życia. Na studiach mieszkałem w akademiku, ale to nie było to to już samo.
|
|
Te 1095 miejsc to chyba w całym woj. lubelskim.
|
|
Mówcie sobie co chcecie, ale ja ufam dr Żukowi, a skoro on mówi, że jest źle to znaczy, że źle jest.
|
|
Opozycji znów nie wyszło.
|
|
tak, bo pododawali klasy, czyli nauka od 8.00 do 20.00 ...
|
|
POstbolszewia już judziła , nawet dzieci do hucpy protestacyjnej namówili. Tyle tylko potrafią.
|
|
czyli wiceprezydent Banach kłamał. Ciekawe czy odszczeka swoje słowa?
|
|
Pan Banach ma fantazję. Poprawiono warunki funkcjonowania szkoły przenosząc ją ze Spokojnej do mniejszego budynku. Cud normalnie.
|
|
czyli wiceprezydent Banach kłamał. Ciekawe czy odszczeka swoje słowa?nie wypada aby katecheta kłamał, jednak nie można ufac już nikomu |
|
Coś niesamowitego. Posłanka Mucha i wiceżuk Banach niech teraz odszczekają swoje kłamstwa. Ich kłamstwa o braku miejsc w szkołach oraz dramacie uczniów przeszły już wszelką granicę. Odszczekiwać i na kolanach prosić wyborców o wybaczenie. Po co dzieci i rodziców straszyli !
|
|
Mówcie sobie co chcecie, ale ja ufam dr Żukowi, a skoro on mówi, że jest źle to znaczy, że źle jest.экипа Жука никого не ошука |
|
Co to znaczy po polsku? Nie znam ruskiego alfabeta..Mówcie sobie co chcecie, ale ja ufam dr Żukowi, a skoro on mówi, że jest źle to znaczy, że źle jest.экипа Жука никого не ошука |
|
Swolocz pokomusza na caly kraj wylala krokodyle lzy,ze mlodziez w Lublinie nie dostala sie do szkol z winy Kaczynskiego.Jak widac miejsca sa a zabraklo uczniow.Widac,ze sa trzy prawdy a prawdziwa to g---o prawda.
|
|
Dawno, dawno temu pewna wiceminister oświaty robiła reformę i orzekła, że 80% młodzieży musi kończyć licea ogólnokształcące. Rodzicom i młodzieży wmówiono, że kto idzie do szkoły zawodowej, ten mało zdolny. Trafiła w dziesiątkę, bo kto chce uchodzić za mało zdolnego. Ta pani z tytułem książęcym zapomniała dodać, że Pan Bóg dał ludziom różne zdolności i predyspozycje, bo tak trzeba w wspólnocie ludzkiej. A tak naprawdę to chodziło o to, że hurtowo niszczono polski przemysł. Co było dalej, to wszyscy wiemy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|