Hehe. Nie musiałem. Wystarczyło wpisać w google dwie frazy: PZPR i PiS. Ty zdaje się nie umiesz za dobrze w internet. Co? XDHehe cały internet przeszukales żeby wynaleźć te wypocinyCzabański, Kalata, Graczyk, Krzyże, Piotrowicz, Grabowski, Pietrzak, Aumiller, Słowińska, Zaręba, Siewierski, Socha, Łapiński, Kostrzewski, Biegalski, Bahr, Podkreśli, Wolski, Kaczmarek, Silniczki, Chłopek, Cybulski, Kilka, Łaniewska. To tylko niektórzy zasłużeni dla PZPR, obecnie PiSdy. Potomków UBeków i SBków też jest pełno. XDZemke rosati miler cimoszewicz belka danuska hubner no pisowcy z krwi i kości buhahaha. PZPR na UE zamienili,wkońcu to jedno u to samo. Wolne sundy, prosTYtucJA,Strojk dziuńP0stStalinowskie komusze postubeckie lewactwo, które ma na sumieniu tysiące Polskich Patriotów śmie drzec japę i pouczac Polaków o etyce i moralności???Ale przecież to postkomusze postubeckie lewactwo w większości siedzi w PiSie
|
|
Ok, niech będzie na poważnie: może ty i twoi przodkowie mają/ macie od setek lat zakorzeniony antysemityzm. W mojej rodzinie nigdy tego nie było i nie ma. A więc każdy sądzi według siebie. Powiem ci więcej na poważnie i całkiem prawdziwie: pewna żydowska rodzina przez całą wojnę żyła pod dachem mojej rodziny. To byli biedni ludzie. Oni wojnę przeżyli. Wjechali z Polski dzięki komunistom w 1968. Wtedy rządziła narodowa prawica? Ciekawe...? Nie zwalaj swoich uprzedzeń na innych i nie wciskaj chorobliwych tez o holokauście spowodowanym przez Polaków.Chwalebna postawa - chylę czoła. Nawet dziś niewielu Polaków zdecydowłoby się na coś takiego. I to właśnie mam na myśli - przeciętny Polak, choć deklaruje się jako nbardzo tolerancyjny, de facto jest ksenofobem i rasistą. |
|
Też mam taką maseczkę tylko z dwoma błyskawicami. Jak się nie ma mózgu to internet go zastępuje. Może i PO-jeby tam znajdą wkońcu swój program wyborczy bo już z 5lat im nie wychodziHehe. Nie musiałem. Wystarczyło wpisać w google dwie frazy: PZPR i PiS. Ty zdaje się nie umiesz za dobrze w internet. Co? XDHehe cały internet przeszukales żeby wynaleźć te wypocinyCzabański, Kalata, Graczyk, Krzyże, Piotrowicz, Grabowski, Pietrzak, Aumiller, Słowińska, Zaręba, Siewierski, Socha, Łapiński, Kostrzewski, Biegalski, Bahr, Podkreśli, Wolski, Kaczmarek, Silniczki, Chłopek, Cybulski, Kilka, Łaniewska. To tylko niektórzy zasłużeni dla PZPR, obecnie PiSdy. Potomków UBeków i SBków też jest pełno. XDZemke rosati miler cimoszewicz belka danuska hubner no pisowcy z krwi i kości buhahaha. PZPR na UE zamienili,wkońcu to jedno u to samo. Wolne sundy, prosTYtucJA,Strojk dziuńP0stStalinowskie komusze postubeckie lewactwo, które ma na sumieniu tysiące Polskich Patriotów śmie drzec japę i pouczac Polaków o etyce i moralności???Ale przecież to postkomusze postubeckie lewactwo w większości siedzi w PiSie |
|
Ja bym się tym nie chwalił. Propagowanie totalitaryzmu jest w Polsce zakazane. XDTeż mam taką maseczkę tylko z dwoma błyskawicami. Jak się nie ma mózgu to internet go zastępuje. Może i PO-jeby tam znajdą wkońcu swój program wyborczy bo już z 5lat im nie wychodziHehe. Nie musiałem. Wystarczyło wpisać w google dwie frazy: PZPR i PiS. Ty zdaje się nie umiesz za dobrze w internet. Co? XDCzabański, Kalata, Graczyk, Krzyże, Piotrowicz, Grabowski, Pietrzak, Aumiller, Słowińska, Zaręba, Siewierski, Socha, Łapiński, Kostrzewski, Biegalski, Bahr, Podkreśli, Wolski, Kaczmarek, Silniczki, Chłopek, Cybulski, Kilka, Łaniewska. To tylko niektórzy zasłużeni dla PZPR, obecnie PiSdy. Potomków UBeków i SBków też jest pełno. XDHehe cały internet przeszukales żeby wynaleźć te wypociny |
|
Tak se tłumacz. Tylko w jakim świetle stawia to samego ciebie, skoro też korzystasz właśnie z internetu? Co do programu wyborczego, może sam ich zapytaj?Jak się nie ma mózgu to internet go zastępuje. Może i PO-jeby tam znajdą wkońcu swój program wyborczy bo już z 5lat im nie wychodziHehe. Nie musiałem. Wystarczyło wpisać w google dwie frazy: PZPR i PiS. Ty zdaje się nie umiesz za dobrze w internet. Co? XDCzabański, Kalata, Graczyk, Krzyże, Piotrowicz, Grabowski, Pietrzak, Aumiller, Słowińska, Zaręba, Siewierski, Socha, Łapiński, Kostrzewski, Biegalski, Bahr, Podkreśli, Wolski, Kaczmarek, Silniczki, Chłopek, Cybulski, Kilka, Łaniewska. To tylko niektórzy zasłużeni dla PZPR, obecnie PiSdy. Potomków UBeków i SBków też jest pełno. XDHehe cały internet przeszukales żeby wynaleźć te wypociny |
|
BELGIA .... centrum lewackicj ojroideologii.... w latach pięćdziesiątych XX wieku wystawiają Mlode afrykańskie dziewczynki na wystawie w ludzkim zoo . !!!!!! MORALNE karły....
|
|
Dlaczego "Mlode afrykańskie dziewczynki" uważasz za "MORALNE karły"?
|
|
BELGIA .... centrum lewackicj ojroideologii.... w latach pięćdziesiątych XX wieku wystawiają Mlode afrykańskie dziewczynki na wystawie w ludzkim zoo . !!!!!! MORALNE karły....To, że widziałeś jedno zdjęcie z tej wystawy, na którym widać małą dziewczynkę, nie oznacza jeszcze że były to same dzieci. Poza tym, co powiesz na to, że podobna ekspozycja odbywała się między innymi w Warszawie. To dopiero moralne karły. XD |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|