Obiecywałem wam wczoraj i tak jest - troll znowu nadaje swój propagandowy bełkot rodem z paskow na tvp info.
|
|
skoro tak rózowo i nic nie trzeba robić w tej szkole, to czemu tam ciebie nie ma?
za darmo kasę rozdają, a ty się musisz natyrać!
nie przyszło ci do tego pustego dzbana, że ta "lekka " praca wymaga predyspozycji - trudne słowo- których żaden z krytykantów na tym forum nie ma?
|
|
skoro tak rózowo i nic nie trzeba robić w tej szkole, to czemu tam ciebie nie ma? za darmo kasę rozdają, a ty się musisz natyrać! nie przyszło ci do tego pustego dzbana, że ta "lekka " praca wymaga predyspozycji - trudne słowo- których żaden z krytykantów na tym forum nie ma?Tu jest jeden krytykant - troll z nowogrodzkiej, po podstawówce i masz racje - ma predyspozycje tylko do pisowskiej komuszej propagandy. |
|
a ty PO trollu co piejesz z zachwytu?...masz z czego?..bo ja nie...nauczyciele wstydu nie maja i tyle...PO zabieralo co moglo przez 8 lat a wy chcecie naprawic to zlo w 3 lata?...Bronisz to PO dran...Nie pij jak piszesz trollu. |
|
Troll poszedł wyrabiać wierszówki na innych wątkach ale obiecuje, że jeszcze zabełkocze.
|
|
Czy to prawda że lachociągi z NBP zarabiają 50 000?Goń może i TY się załapiesz na ciągnięcie lachy. Jesteś tak żałosna że naert psy Cię nie chcą. |
|
Nie bierz innych swoja miara.Czy to prawda że lachociągi z NBP zarabiają 50 000?Goń może i TY się załapiesz na ciągnięcie lachy. Jesteś tak żałosna że naert psy Cię nie chcą. |
|
trzeba przestać rozdawać bezproduktywnym grupom społecznym, które sie w ten sposób demotywuje do podejmowania jakiejkolwiek aktywności zawodowejDokładnie przestańmy dawać premie z naszej kasy misiewiczom, niech pracuja jak każdy. |
|
Pisior kradnie - edukacja na dnie.
|
|
BuaHahaha nauczyciele i podwyżka
|
|
Niech pracuja po 8 godzin dziennie i wszystko bedzie ok. Wtedy nie bedą mówić,że sprawdzają kartkówki z wf lub muzyki. tylko praca na 8 godzin może ich uszlachetnic nierobów.
|
|
A może lepiej tym nierobom dać po dziesięć tysięcy zlotych
|
|
Chcieliście dojna zmiane to was dymaja :))
|
|
Nie tylko mi zablokują maturę
|
|
Nauczyciele chcą podwyżek a i tak dużo zarabiają powinni odprowadzać podatki od korepetycji maja urlopy płatne za dwa miesiące siedzenia w domu i nic nie robienia zamiast w szkole uczyć to zadają do domu dzieciom w h... a co z ludźmi którzy pracują w marketach za marne 1700zł? to że pracujemy w marketach nie znaczy że nie mamy wykształcenia tylko każdy czepia się jakiejkolwiek pracy a co niektórzy nauczyciele dyplomowani są gorszymi matołami
|
|
Najgorszym matołem jest troll pisowski.
|
Strona 7 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|