Z Janowa mamy dwoch kandydatów. Z tych dwóch lepszy, bo bardziej ideowy jest Ryszard M. Człowiek mocno zaangazowany w problemy regionu co widać na kazdym kroku. Osoba znana i lubiana, a więc RYSIO Nr 1. Jerzy to bezideowiec a ponadto założyciel Janonwskiej PO i bardziej jest z nimi niż z nami. To także widać a nawet czuć. Najlepszą jednak kandydatura z naszego regionu to Zbigniew W. od Kukiza. Ten kandydat (a będzie) wypełnia wszystkie standardy by być Posłem. Człowiek do wszystkiego tylko niestety przez lata nie doceniony. A więc czas na ZBYSZKA W. - emerytowanego nauczyciela Zespolu Szkół.Poszoł won, agitator!
|
|
Moze nauczyciele nievh troche pomartwia sie o dzieci w szkolsch, zeby byly lepsze warunki nauki. Nie tylko zeby wlasne kieszenie napelnic i wszystko daleko miec w d..
|
|
Dlaczego nie strajkowaliscie jak byla wprowadzana ta durna reforma? Mysleliscie ze bedzie dla was korzystniejsza?
|
|
Te wasze wyjsia do kina to uczniowie i rodzice maja gdzies..Wychodzicie i tak na filmy na ktore wam każą.
|
|
Nauczyciele mają dzieci w d....e!To jest niestety prawda. Zawsze tak było |
|
SUWERENIE!!! OGŁOSZENIE! W szkołach jest bardzo dużo wakatów więc zamiast pisać głupoty idźcie do do pracy. Skoro uważacie, że jest to łatwa, przyjemna i dobrze opłacana praca to na co czekacie?Gdzie te wakaty ? W ktorej szkole? |
|
ZNP należy zdelegalizować - polityczne podłoże ich działań niszczy prestiż zawodu nauczyciela
|
|
UBecja , towarzyrze swoje dzieci kształcili albo na doktorów medycyny , albo na prawników , albo na wojskowych . Dzisiaj kiedy te profesje zostały poddane weryfikacji to tupią ,wrzeszczą i destabilizują Naszą Ojczyznę . Co Rząd by nie robił to będą protestować , no chyba że Rząd co do jednego wyniósł się na pokład jakiegoś Titanica i zapanowała anarchia - bo ci w anarchii czują się najlepiej..... takiej rządzonej przez kogoś na intelektualnym poziomie Wałęsy. A tak w mojej ocenie - prawo powinno zakazywać wszelakich protestów w roku wyborczym , a już w czasie kampanii wyborczej powinno być surowo karane.Czyli zamordyzm ci się marzy? Totalitaryzm? A innych wyzywasz od UBecji. Typowy PiSiak. |
|
Gosciu piszący o patologi. Stuknij się w głowę. Tacy jak ty psiocza na 500 + a sami biorą. Nazywajc patologia to w tej grupie są nauczyciele posłowie nawet ci z opozycji bo jak ty nie mają honoru i szczekają łapy wyciągają zarówno ci co im się należy jak ich rodzinny. A w TV nazywają to rozdawnictwem typowa hipokryzja.Ja psioczę na 500+ i cały PiS, uważam to za rozdawnictwo, ale biorę tę kasę. Wiesz, dlaczego? Bo zrzucam się na nią płacąc podatki, a nie podoba mi się, że ludzie wręcz rzucali robotę, by brać te pieniądze na więcej dzieci, albo nie opłacało im się pracować. Kto więc ma moralne prawo brać 500+ - ja, który pracuję, czy nieroby oczekujące darmowej kasy??? |
|
Sądząc po wpisie jesteś NAUCZYCIELEM i opuściłes dzieciom całowanie się w Dupeeee.Ksiądz nie opuścił?... |
|
SUWERENIE!!! OGŁOSZENIE! W szkołach jest bardzo dużo wakatów więc zamiast pisać głupoty idźcie do do pracy. Skoro uważacie, że jest to łatwa, przyjemna i dobrze opłacana praca to na co czekacie?W ktorej szkole?? |
|
Oj nauczyciele, kto wam robił te plakaty. Powtarzający się charakter pisma i do tego jeszcze błędy.Sami sobie robia, dlatego błędy |
|
Zrobili sobie przerwę na wakacje? xDTrzeba przecież 500+ w Turcji wydac. |
|
Wiecie ile zarabia nauczyciel w szkole stowarzyszeniowej po 10 latach nauki klasy 1-3 1280 zł woj Lublin gmina niedrzwica.
|
|
Wiecie ile zarabia nauczyciel w szkole stowarzyszeniowej po 10 latach nauki klasy 1-3 1280 zł woj Lublin gmina niedrzwica.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|