Ja zrezygnowalem z zawodu nauczyciela ze względu na biurokrację i burdellll w oświacie i nie będę strajkowal szkoda mi dzieci .
|
|
Nauczyciele mają dzieci w d....e!
|
|
zmęczyli się trzema miesiącami wakacji, muszą ODPOCZĄĆ, znowu przebiorą się za krowy i będą wyć
|
|
Bardzo proszę "hejterów" aby nic nie pisali, bo nie mają pojęcia jak wygląda szkoła po "deformie" PIS.
|
|
kwiecien- strajk/wakacje , maj - matury/ wakacje , czerwiec - wycieczki szkolne/ wakacje, lipiec - wakacje, sierpien - wakacje , wrzesien - strajk/ wakacje. Tak zapierd...ja ze nie ma taczki kiedy zaladowac. Dac im 30% podwyzki bo im na takie wakacje zabraknie kasy.
|
|
18 godzin 'pracy' tygodniowo, przy czym godzina to tylko 45 minut, wakacje, ferie, Boże Narodzenie, Wielkanoc, prezenty od uczniów i rodziców, ... i jeszcze malo?!
|
|
A jednak "fabryka troli" już ruszyła. Ludzie myślcie!!!!!!!
|
|
No to z pewnością zyskają dalsze " zaufanie" i POparcie w społeczeństwie. Nauczycielu myśl, nie kieruj się instynktem
|
|
SKANDAL ! PIS ukradł deficyt budżetowy!
|
|
Czy nauczyciele wiedzą czyje pieniądze biorą i komu mają służyć.Jak się nie podoba to na kasę do marketu.
|
|
PO ile płacą? Towarzyszu B?
|
|
Doliczacie do średniej waszej pensji kwotę dwumiesięcznego wynagrodzenia a nawet trzymiesięcznego za brak świadczenia pracy?
|
|
SUWERENIE!!! OGŁOSZENIE! W szkołach jest bardzo dużo wakatów więc zamiast pisać głupoty idźcie do do pracy. Skoro uważacie, że jest to łatwa, przyjemna i dobrze opłacana praca to na co czekacie?
|
|
Będą "śpiewać" przed kamerami TVN? Żenada
|
|
Moja znajoma jest nauczycielką chemii i fizyki dwoje dzieci pracuje w dwóch szkołach mąż nauczyciel informatyki Oboje strajkowali więc otrzymali wynagrodzenie za dni gdy pracowali. Mieszkanie w kredycie samochód męża w kredycie. W sierpniu wyjazd nad morze 10 dni. Więc niech mi ktoś wytlumaczy do cholery jak jest z tymi pensjami? Ludzkie nie są ślepi wystarczy wejść na Facebook'a i zobaczyć zdjęcia z wakacji Z wakacji gdzie większość ludzi pracujących za najniższą krajową mogą tylko pomarzyć
|
|
pisowcy rozdali wasze pieniądze klechom i patologii!
|
|
Mają rację niech strajkują. Wiadomo że nie rozchodzi się tylko o podwyżki a te mają zagwarantowane ale o rozrube przedwyborcza. Dzięki temu PiS przekroczy 50% a KO może będzie mieć z 20%.. Jak im tak źle to niech przestaną pracować rodzinami jak lekarze czy sędziowie. Biedronka chętnie przyjmie ich do siebie. Wtedy docenia nauczycielskie etaty bo nauczą się pracować. Nie jestem trolem PiS-u a zwykłym Polakiem.
|
|
Niestety nauczyciele jako grupa zawodowa cieszyli się bardzo małym zaufaniem społecznym. Takie kabaretowe przedstawienia z ostatniego "strajku" typu śpiewające krowy jeszcze je mocno obniżyło.
Bardzo szkoda, gdyż powinni mieć autorytet.
|
|
Gosciu piszący o patologi. Stuknij się w głowę. Tacy jak ty psiocza na 500 + a sami biorą. Nazywajc patologia to w tej grupie są nauczyciele posłowie nawet ci z opozycji bo jak ty nie mają honoru i szczekają łapy wyciągają zarówno ci co im się należy jak ich rodzinny. A w TV nazywają to rozdawnictwem typowa hipokryzja.
|
|
UBecja , towarzyrze swoje dzieci kształcili albo na doktorów medycyny , albo na prawników , albo na wojskowych .
Dzisiaj kiedy te profesje zostały poddane weryfikacji to tupią ,wrzeszczą i destabilizują Naszą Ojczyznę .
Co Rząd by nie robił to będą protestować , no chyba że Rząd co do jednego wyniósł się na pokład jakiegoś Titanica i zapanowała anarchia - bo ci w anarchii czują się najlepiej..... takiej rządzonej przez kogoś na intelektualnym poziomie
Wałęsy.
A tak w mojej ocenie - prawo powinno zakazywać wszelakich protestów w roku wyborczym , a już w czasie kampanii wyborczej powinno być surowo karane.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|