Z tego całego negatywu, który dopadł dzieciaki można wyciągnąć kilka pozytywów. Jednym z nich są oszczędności. Prawie miliard zaoszczędził budżet państwa na strajku "nauczycieli". - Można z czystym sumieniem przeznaczyć na nagrody dla np. nauczycieli, którzy nie opuścili dzieci podczas egzaminów i wyposażenie pracowni w szkołach.
|
|
Rząd był zmuszony chwycić za jaja i sprowadzić do parteru zastraszających przyszłość DZIECI i MŁODZIEŻY? Chyba własnie dlatego płacimy podatki. Teraz czas na wprowadzenie systemu ocen -ale DLA NAUCZYCIELI. Koniec z komunistycznym systemem [b]"czy sie stoi czy się leży" dla zwiazkowych swojaków ![/b]
|
|
Brawo panie Premierze brawo PiS za jaja i do parteru proszę rozliczyć tych co korepetycji na lewo udzielają biorą kasę i nie rozliczają się w skarbowym a jest ich sporo dno dno sięgnęli dna nauczyciele nauczaja dzieci.
|
|
Za kwiecień nauczyciele dostali wynagrodzenie z góry , więc mają zapłacone. Za maj mogliby nie dostać więc przestali strajkować. Jak czytałem o zachowaniu nauczycieli wobec nie strajkujących to szczerze boję się o moje dziecko - jak taka kasta może się mścić i to jeszcze zarabiając tak dużo w stosunku do reszty społeczeństwa.
|
|
Dokładnie panowie i panienki jestem za, jestem przeciw, nauczycielom się należy więcej kasy, poświęcają temu zawodowi życie i swój czas.
|
|
Odpowiedzialni to byliby gdyby po 1 dniu strajku przestali strajkować a tak to tylko zauważyli, ze koledzy pojedynczo zaczynają prowadzić zajęcia, bo nie dostaną pensji i ustąpili
|
|
Kadra nauczycielska pokazała dzieciom to co najważniejsze czyli NIE LICZY SIĘ EDUKACJA TYLKO KAAAASA!!!!
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|