Niech będzie imieniem ,,Banasia,, albo Koguta,albo dwóch wież
|
|
Ale część tafli szklanych ułożono z rusztowania to jest to możliwe czy nie
|
|
Największa, w jakim sensie? W szkołach na Bursztynowej i Nałkowskich jest ponad tysiąc uczniów.
|
|
|
|
Berylowa, Gołębia, Cyrkoniowa, Czapla, Folwarczna, Gawronia, Gęsia....ale ch.jowe nazwy ulicy za h.ja nie chciałbym tam mieszkać.Jemiołuszki, Kacza, Kogucia, Lisia, Łanowa,Orna, Pasterska, Perlicza, Sołecka, Sójki, Strusia, Szpacza, Uprawna. Faktycznie zajebiste nazwy ulic. Wieśniackiej tylko brakuje. |
|
Niech będzie imieniem ,,Banasia,, albo Koguta,albo dwóch wieżW Lublinie to raczej imienia TBV. |
|
Nie lepiej skierować część uczniów ze osiedla Nałkowskich i Nadbystrzyckiej przy torach do SP nr 17? Podstawówka na Nałkowskich pęka w szwach, bo jest zbudowana na 700 uczniów, a uczy się tam 1600 osób, to samo na Bursztynowej, prawie 2000 dzieci. Nie wiem jak sytuacja na Radości. Moim zdaniem bardzo pochopny ruch, bo choć domy są do wyburzenia, to nie wiadomo, czy na terenach cukrowni nie powstanie kiedyś osiedle. I buduj znowu szkołę za grube miliony.
|
|
Nie lepiej skierować część uczniów ze osiedla Nałkowskich i Nadbystrzyckiej przy torach do SP nr 17? Podstawówka na Nałkowskich pęka w szwach, bo jest zbudowana na 700 uczniów, a uczy się tam 1600 osób, to samo na Bursztynowej, prawie 2000 dzieci. Nie wiem jak sytuacja na Radości. Moim zdaniem bardzo pochopny ruch, bo choć domy są do wyburzenia, to nie wiadomo, czy na terenach cukrowni nie powstanie kiedyś osiedle. I buduj znowu szkołę za grube miliony.
|
|
Ale część tafli szklanych ułożono z rusztowania to jest to możliwe czy niepodejrzewam, że nie dało się podjechać jakimś sprzętem od jednej strony |
|
Berylowa, Gołębia, Cyrkoniowa, Czapla, Folwarczna, Gawronia, Gęsia....ale ch.jowe nazwy ulicy za h.ja nie chciałbym tam mieszkać.W tym katalogu POwinna znaleźć się także ulica SęPOwa, na cześć POsiadaczy banków ziemi, których wartość w wyniku "niesPOdziewanego" POciągnięcia alei JPII wzrosła circa 5-krotnie. |
|
Mniejsze szkoły to lepiej dla uczniów i rodziców. Kolejne dzialanie Żuka wbrew mieszkańcom.
|
|
Jeśli mała ilość dzieci przekłada się na wysoki poziom nauczania to byłby argument do jej pozostawienia. Ale niestety to nie jest prawdą. Jak z wiejskim szkołami. Mało dzieci na dokładkę z kiepskim wynikami.
|
|
Kiedy i gdzie dokumenty można skladac czy juz stolki ustawione dla swoich.
|
|
A moze raczej TWF - TW "Filozof"? Ale przedszkole to spokojnie może mieć nazwę im. Agenta P lub Pepe Pana Dziobaka? Albo "Owadów Polskich". Jest ulica Kompozytorów Polskich, to dlaczego nie mamy byc dumni z polskich owadów? Chociaż z uwagi na nazwy pobliskich ulic proponuję "Ptaków Polskich".Niech będzie imieniem ,,Banasia,, albo Koguta,albo dwóch wieżW Lublinie to raczej imienia TBV. |
|
dewoloslumsy patointeligencja kombinat edukacyjny ul. Wieśniacza - MADE MY DAY
|
|
A co z budynkiem po podstawówce? Może zrobić kolejne LO w mieście by POdwojny rocznik miał się gdzie POmiescic.Proszę zobaczyć na stronie projekt uchwały- chcą zlikwidować zawieszone od kilku lat w ramach ZSO-6 XXII Liceum Ogólnokształcące, a jednocześnie narzekają na brak miejsc w liceach!!! |
|
A Żucza jest?Berylowa, Gołębia, Cyrkoniowa, Czapla, Folwarczna, Gawronia, Gęsia....ale ch.jowe nazwy ulicy za h.ja nie chciałbym tam mieszkać.Jemiołuszki, Kacza, Kogucia, Lisia, Łanowa,Orna, Pasterska, Perlicza, Sołecka, Sójki, Strusia, Szpacza, Uprawna. Faktycznie zajebiste nazwy ulic. Wieśniackiej tylko brakuje. |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|