Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Jestem absolwentem Zamoya. Mój syn chciał się tam uczyć w przyszłości. Na pewno będę mu to teraz odradzał. To już inna szkoła. Kiedyś patriotyczna - teraz lewacka i kodowska. Wstyd!
Odpowiedz
Ma ktoś namiary na tą brunetkę z językiem pierwszego zdjęcia ista czy coś, mam coś co może ją zainteresować
Odpowiedz
Kiedys Zamoj był najlepszym liceum w Lublinie.Teraz uczą tam pseudonauczyciele lewactwo i ignorancja.
Odpowiedz
Komu pokazała język? Można się domyślić. Super odważna dziewczyna. Co będzie z jej matura nie wiem. Moje pierwsze dziecko chodzi do tej szkoły, drugie też w tym roku zamierzało złożył tu papiery (laureat olimpiad z dwóch przedmiotów). Chyba podziękujemy - złożymy do innej. Nie ufam już nauczycielom tej szkoły. Są po prostu nieobliczalni i niebezpieczni dla młodzieży. Dziękuję to tyle.
Odpowiedz
raczej by się nie dostała...za duża konkrencja...a w tym roku będzie jeszcze większa ...
Odpowiedz
wygłupia sie laska i tyle ... ale Ty oczywiście musisz sobie dopisywać jakieś ideologie ... same zboki albo fanatycy...juz sobie nawet śmiesznej miny to zdjęcia zrobić nie można ... chore ....
Odpowiedz
Ci co krytykują tę szkołę z byle jakiego powodu lub obrażają uczniów bo pokazali język (może cieszą się z ukończonych trzech lat liceum), są skończonymi zjebami.
Odpowiedz
Nauczyciele od zawsze na politycznym łańcuszku. Już w roku 1968 w szkołach podstawowych na 13 300 nauczycieli 5332 należało do PZPR, a 949 do działającej na wsiach partii wspierającej PZPR -  ZSL  W liceach ogólnokształcących pdobnie - na 998 nauczycieli 350 to byli członkowie PZPR, 40 ZSL,
Odpowiedz
Tym nauczycielom i tej szkole już dziękujemy. Nie będę narażał dziecka na traumatyczne przeżycia i lewacką indoktrynację.
Odpowiedz
Powinna zwolnić najgorszy element wśród nauczycieli. Prowodyrów i podżegaczy. Niech się wykażą w szkolnictwie prywatnym!
Odpowiedz
"Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie…"
Odpowiedz
Pokazywanie jęzora, świadectwa bez paska a razem z nim swoich danych osobowych...mądra ta laska xddd
Odpowiedz
Zamoy to przykład jak parę rozhisteryzowanych idiotek z KOD-u potrafi zmarnować renomę i 100 letnią tradycję patriotyczną szkoły - najbardziej oburzająca jest też bezczelna indoktrynacja młodzieży
Odpowiedz
Z pewnością znajdą na obecnych warunkach, nauczyciele będą się ustawiać w kolejce....
Odpowiedz
Co ty wypisujesz ?
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...