Jestem absolwentem Zamoya. Mój syn chciał się tam uczyć w przyszłości. Na pewno będę mu to teraz odradzał. To już inna szkoła. Kiedyś patriotyczna - teraz lewacka i kodowska. Wstyd!
|
|
Ma ktoś namiary na tą brunetkę z językiem pierwszego zdjęcia ista czy coś, mam coś co może ją zainteresować
|
|
Kiedys Zamoj był najlepszym liceum w Lublinie.Teraz uczą tam pseudonauczyciele lewactwo i ignorancja.
|
|
Komu pokazała język? Można się domyślić. Super odważna dziewczyna. Co będzie z jej matura nie wiem. Moje pierwsze dziecko chodzi do tej szkoły, drugie też w tym roku zamierzało złożył tu papiery (laureat olimpiad z dwóch przedmiotów). Chyba podziękujemy - złożymy do innej. Nie ufam już nauczycielom tej szkoły. Są po prostu nieobliczalni i niebezpieczni dla młodzieży. Dziękuję to tyle.
|
|
raczej by się nie dostała...za duża konkrencja...a w tym roku będzie jeszcze większa ...
|
|
wygłupia sie laska i tyle ... ale Ty oczywiście musisz sobie dopisywać jakieś ideologie ... same zboki albo fanatycy...juz sobie nawet śmiesznej miny to zdjęcia zrobić nie można ... chore ....
|
|
Ci co krytykują tę szkołę z byle jakiego powodu lub obrażają uczniów bo pokazali język (może cieszą się z ukończonych trzech lat liceum), są skończonymi zjebami.
|
|
Nauczyciele od zawsze na politycznym łańcuszku. Już w roku 1968 w szkołach podstawowych na 13 300 nauczycieli 5332 należało do PZPR, a 949 do działającej na wsiach partii wspierającej PZPR - ZSL W liceach ogólnokształcących pdobnie -
na 998 nauczycieli 350 to byli członkowie PZPR, 40 ZSL,
|
|
Tym nauczycielom i tej szkole już dziękujemy. Nie będę narażał dziecka na traumatyczne przeżycia i lewacką indoktrynację.
|
|
Powinna zwolnić najgorszy element wśród nauczycieli. Prowodyrów i podżegaczy. Niech się wykażą w szkolnictwie prywatnym!
|
|
"Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie…"
|
|
Pokazywanie jęzora, świadectwa bez paska a razem z nim swoich danych osobowych...mądra ta laska xddd
|
|
Zamoy to przykład jak parę rozhisteryzowanych idiotek z KOD-u potrafi zmarnować renomę i 100 letnią tradycję patriotyczną szkoły - najbardziej oburzająca jest też bezczelna indoktrynacja młodzieży
|
|
Z pewnością znajdą na obecnych warunkach, nauczyciele będą się ustawiać w kolejce....
|
|
Co ty wypisujesz ?
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|