!!! ----- Eric CLAPTON opowiada o swoich doświadczeniach po szczepieniu:
- Szczepionka wstrząsnęła moim układem immunologicznym i trwa to do dziś',
- Straciłem władzę w obu dłoniach na trzy tygodnie',
- Najbardziej boję się co ta szczepionka może zrobić naszym dzieciom'"....
|
|
Jak można być takim debliem i się szczepić czymś co jeszcze nie zostało przetestowane, właśnie Pfizer ogłosił ze jest dopiero w 3 fazie testów, i ich szczepionka powoduje zapalnie mięśnia sercowego który prowadził do zawału, ale ludzie szczepią się nią już od kilku miesięcy i pfizer oczywiście nie bierze odpowiedzialności za powikłania, mało tego, NIKT nie bierze za te szczepionki odpowiedzialności a teraz chcą tym syfem szczepić dzieci !
|
|
Moja znajoma pracuje w szpitalu kowidowym i mówi ze 90% ludzi trafia tam po szczepionkach a nie po kowidzie... ludzie maja gorsze objawy i powikłania po szczepionkach niż po kowidzie.... masakra !
|
|
!!! ----- Eric CLAPTON opowiada o swoich doświadczeniach po szczepieniu: - Szczepionka wstrząsnęła moim układem immunologicznym i trwa to do dziś', - Straciłem władzę w obu dłoniach na trzy tygodnie', - Najbardziej boję się co ta szczepionka może zrobić naszym dzieciom'"....Zapomniałeś tylko dodać, że Clapton cierpi na neuropatię i że to była główna przyczyna utraty nie władzy, tylko czucia. Zapomniałeś też dodać, że jak sam muzyk podaje, objawy ustąpiły samoistnie po kilku dniach. Najwyraźniej zapomniał o swojej chorobie wspomnieć podczas wywiadu medycznego przed szczepieniem. Widać Ameryka ma swoją wersję Edytki Górniak. XD |
|
zacytowałem wypowiedź CLAPTONA.... ale ty wiesz oczywiście lepiej od niego!!! ----- Eric CLAPTON opowiada o swoich doświadczeniach po szczepieniu: - Szczepionka wstrząsnęła moim układem immunologicznym i trwa to do dziś', - Straciłem władzę w obu dłoniach na trzy tygodnie', - Najbardziej boję się co ta szczepionka może zrobić naszym dzieciom'"....Zapomniałeś tylko dodać, że Clapton cierpi na neuropatię i że to była główna przyczyna utraty nie władzy, tylko czucia. Zapomniałeś też dodać, że jak sam muzyk podaje, objawy ustąpiły samoistnie po kilku dniach. Najwyraźniej zapomniał o swojej chorobie wspomnieć podczas wywiadu medycznego przed szczepieniem. Widać Ameryka ma swoją wersję Edytki Górniak. XD |
|
Kiedy się cytuje, to robi się to dokładnie, a nie wybiera z wypowiedzi to, co akurat pasuje do tezy. ***s://***rollingstone.com/music/music-news/eric-clapton-disastrous-vaccine-propaganda-1170264/zacytowałem wypowiedź CLAPTONA.... ale ty wiesz oczywiście lepiej od niego!!! ----- Eric CLAPTON opowiada o swoich doświadczeniach po szczepieniu: - Szczepionka wstrząsnęła moim układem immunologicznym i trwa to do dziś', - Straciłem władzę w obu dłoniach na trzy tygodnie', - Najbardziej boję się co ta szczepionka może zrobić naszym dzieciom'"....Zapomniałeś tylko dodać, że Clapton cierpi na neuropatię i że to była główna przyczyna utraty nie władzy, tylko czucia. Zapomniałeś też dodać, że jak sam muzyk podaje, objawy ustąpiły samoistnie po kilku dniach. Najwyraźniej zapomniał o swojej chorobie wspomnieć podczas wywiadu medycznego przed szczepieniem. Widać Ameryka ma swoją wersję Edytki Górniak. XD |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|