Hej :) Jak ktos jeszcze nie zdawal ustnej z angielskiego i szuka opracowań to polecam http://twoja-matura.pl/angielski/ustna-matura-z-angielskiego-mamy-odpowiedzi/. Dla osob z niemieckim polecam http://twoja-matura.pl/niemiecki/rozwiazane-zestawy-z-jezyka-niemieckiego-tylko-u-nas/ Samych dobrych wynikow zycze :)
Ostatnio edytowany 18 maja 2015 r. o 15:37
|
|
Dołączam się i przy okazji odświeżam =)
|
|
JA MIAŁAM ZESTAW 10, 1 ZADANIE W I . PROPOZYCJA Z WYJŚCIEM DO KINA(WYBÓR FILMU ,TRANSPORT , ZAKUP BILETÓW, JEDZENIE W KINIE)
2. OBRAZEK MŁODA DZIEWCZYNA UCZY SIĘ W KUCHNI UŻYWA LAPTOPA I KALKULATORA W TLE MAMA GOTUJE , SA ZADOWOLONE)
+ PYTANIA DLACZEGO UŻYWAMY SPRZĘTU ELEKTR. DO NAUKI
JAKI MAMY SPOSÓB UCZENIA SAMI CZY W GRUPIE
3. WYNAJMUJESZ POKoJ PIERWSZY NA BOGATO DRUGI NORMALNY......
|
|
OCZYWIŚCIE MÓWIĘ O EGZ. Z NIEMCA:)
|
|
Ma ktoś może z warmińsko-mazurskie i mógłby przesłać ? Chodzi o niemiecki.
|
|
Jak pobrać te zestawy z tej strony twoja matura ? Ma ktoś może je wszystkie
|
|
Nie mogę tego pobrać, czy ktoś może mi pomóc? Interesuje mnie zestaw dla woj. mazowieckiego ( mój mail: kamila635@gmail.com ) Proszę o pomoc. Z góry dziękuję
|
|
Czy ktoś może tu przesłać te zestawy ? bo mam problem z pobraniem .;/
Ustny angielski woj.wielkopolskie
|
|
Ma może ktoś z wamińsko-mazurskiego? Proszę o pomoc.
|
|
Próbowałam już 4 razy i nie mogę tego pobrać :blink:
Bardzo proszę o pomoc!
Chodzi mi o województwo małopolskie (takie samo ma chyba lubelskie i podkarpackie)
Mój mail: ania7.96@wp.pl
Bardzo proszę o pomoc :)
|
|
Nie dajcie się naciągnąć! Te zestawy to ściema. To całe exofiles.pl to nie hosting plików tylko strona zapewniająca płatną subskrybcję! Wejdźcie na stronę główną i zjedźcie na sam dół - zobaczycie regulamin. Ta strona ma na celu wyłudzanie hajsu od maturzystów.
Poza tym, to nie jest tak, że dla każdego województwa są inne zestawy. Według owej strony zestawów jest 400, podczas gdy na język polski przypada "jedynie" 300, a przecież tych z polskiego musi być więcej, bo każdy musi przystąpić do tego egazminu, co nie dotyczy języka angielskiego (bo spora część wybrała niemiecki lub inne języki).
I jeszcze jedno, jeśli ktoś mi nie wierzy. Wejdźcie na tę stronę: exofiles.pl. Następnie wpiszcie w polu wyszukiwania cokolwiek (nawet "dupa", "gówno", "jadomkoniepobetonie.rar" albo "iso.rar.exe.dll.dupa"). Oczywiście strona stwierdzi, że każdy z tych plików ISTNIEJE, a co więcej został dodany wczoraj.
|
|
ja też proszę o pomoc wo. śląskie
|
|
Czy ktoś może tu przesłać te zestawy ? bo mam problem z pobraniem .;/ Ustny angielski woj.wielkopolskiePrzesłał Ci ktoś te pliki też mam z tym problem |
|
Ja też próbowałam wiele razy i nic.Błagam niech mi ktoś prześle angielski ustny z wielkopolskiego.
julkagalewska@wp.pl
|
|
Ma ktos przykladowe zestawy ustne z niemieckiego? Woj.małopolskie moj email to kasia629.1995@o2.pl
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|