Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

W przedszkolu w Lublinie do pracy przyszła tylko dyrektorka. Sama prowadziła zajęcia

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 19 grudnia 2018 r. o 20:41 Powrót do artykułu
Ja też jestem rodzicem i nie popieram łamania prawa wśród nauczycieli. Jeśli ktoś jest chory - OK, niech zostaje w domu. Ale "pójść sobie" to można na spacer a nie na zwolnienie. Zarówno ja jak też tysiące ludzi płaci podatki żeby nauczyciele mieli z czego dostać pensję, więc wypadałoby wywiązywać się ze swoich obowiązków.
Odpowiedz
ZUS powinien ostro wziąć się za kontrole. A ten komuch Broniarz już dawno na taczkach powinien być wywieziony.
Odpowiedz
Brawo dziewczyny tak trzymajcie. Szkoda ze w. Lubllinie taka zawiść ze brak wspolpracy i slodarnosci Polska C. Jestem z Wami. Walczcie. Macie klasę i odwagę. Pozazdroscic takiej kadry
Odpowiedz
Drodzy nauczyciele czy ta forma protestu nie jest cwaniactwem, oszustwem? Jaki wy przyklad dajecie uczniom. Ze oszustwo jest ok?
Odpowiedz
Do tych wszystkich, ktorzy tak krzycza na nauczycieli! Trzeba bylo krzyczec jak na zwolnieniach lezakowali policjanci! Co wtedy bylo przyzwolenie a teraz nie? Ot katolickie podejscie! Wstydze sie takich zachowan!
Odpowiedz
Idź sam uczyć jak taki mądry jestes.
Odpowiedz
Idź sam uczyć jak taki mądry jestes.
 Chetnie .Niestety w szkolach pracuja klany rodzinne i trudno o wolny etat
Odpowiedz
"młodych zatrudnić  - jestem młoda i od roku pracuję jako nauczyciel  Już po roku rozważam zmianę branży  bo nie jestem w stanie utrzymać się za to wynagrodzenie..z taką kwotą nie mogę liczyć na kredyt na mieszkanie, więc wynajmuję. Z czego mam żyć? Umowę mam na coś w rodzaju zastępstwa więc nie mam też jak rozpocząć awansu. Jeśli nie masz pojęcia jak praca nauczyciela wygląda "od kuchni " to lepiej milcz  
Odpowiedz
Ty myślisz że z pensji nauczyciela  nie zabiera się na podatek . To teraz weź  zobacz zasadniczą  nauczyciel np mianowanego i odejmij od tego 34% wszystkich opłat i tyle właśnie zarabia nauczyciel netto i zanim coś  powiesz ciekawego to pomyśl  komu oddajesz swoje dziecko pod opiekę . Z samej misji nauczania człowiek się nie wyzywi 
Odpowiedz
Jakim sposobem wszyscy na zamówienie dostają L4. To jakie jaja. Czy lekarze dają L4 ot tak czy może...
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...