Ja też jestem rodzicem i nie popieram łamania prawa wśród nauczycieli.
Jeśli ktoś jest chory - OK, niech zostaje w domu. Ale "pójść sobie" to można na spacer a nie na zwolnienie. Zarówno ja jak też tysiące ludzi płaci podatki żeby nauczyciele mieli z czego dostać pensję, więc wypadałoby wywiązywać się ze swoich obowiązków.
|
|
ZUS powinien ostro wziąć się za kontrole. A ten komuch Broniarz już dawno na taczkach powinien być wywieziony.
|
|
Brawo dziewczyny tak trzymajcie. Szkoda ze w. Lubllinie taka zawiść ze brak wspolpracy i slodarnosci Polska C. Jestem z Wami. Walczcie. Macie klasę i odwagę. Pozazdroscic takiej kadry
|
|
Drodzy nauczyciele czy ta forma protestu nie jest cwaniactwem, oszustwem? Jaki wy przyklad dajecie uczniom. Ze oszustwo jest ok?
|
|
Do tych wszystkich, ktorzy tak krzycza na nauczycieli! Trzeba bylo krzyczec jak na zwolnieniach lezakowali policjanci! Co wtedy bylo przyzwolenie a teraz nie? Ot katolickie podejscie! Wstydze sie takich zachowan!
|
|
Idź sam uczyć jak taki mądry jestes.
|
|
Idź sam uczyć jak taki mądry jestes.Chetnie .Niestety w szkolach pracuja klany rodzinne i trudno o wolny etat |
|
"młodych zatrudnić - jestem młoda i od roku pracuję jako nauczyciel Już po roku rozważam zmianę branży bo nie jestem w stanie utrzymać się za to wynagrodzenie..z taką kwotą nie mogę liczyć na kredyt na mieszkanie, więc wynajmuję. Z czego mam żyć? Umowę mam na coś w rodzaju zastępstwa więc nie mam też jak rozpocząć awansu. Jeśli nie masz pojęcia jak praca nauczyciela wygląda "od kuchni " to lepiej milcz
|
|
Ty myślisz że z pensji nauczyciela nie zabiera się na podatek . To teraz weź zobacz zasadniczą nauczyciel np mianowanego i odejmij od tego 34% wszystkich opłat i tyle właśnie zarabia nauczyciel netto i zanim coś powiesz ciekawego to pomyśl komu oddajesz swoje dziecko pod opiekę . Z samej misji nauczania człowiek się nie wyzywi
|
|
Jakim sposobem wszyscy na zamówienie dostają L4. To jakie jaja. Czy lekarze dają L4 ot tak czy może...
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|