"Boże Ciało wypadnie w czwartek 31 maja, wolny będzie najprawdopodobniej także następujący po nim piątek." - hm, może by to Boże Ciało przenieść na piątek albo na poniedziałek...
|
|
jeju też problem. za moich czasów bylo wolne tylko 1 listopada. teraz mlodziez ma duuuzo laby niestety
|
|
A ja mam pracę zarówno 31 października, jak i 2 listopada. I co, mam się zwolnić?!
|
|
W mojej szkole rodzice wysyłają na lekcje nawet chore dzieci - im w szkole dłużej tym lepiej. Nakarmią, zaopiekują się i jeszcze się peeselowska dyrektorka do najbardziej wpływowych rodziców mizdrzy, żeby tylko ewaluacja dobrze wypadła. Chora szkoła, chory system, chory kraj... Kto i kiedy to poskłada? I czy w ogóle poskłada, bo wraża koalicja zdrady narodowej wszystko dokumentnie zdezorganizowała.
|
|
W szkole syna (technikum),,pracuje,, się 31.10 oraz 2,3 listopada nieszczęścia nie ma. Choć zazdrości uczniom 9 LO bo mają wolne. Za to ,,później,, sytuacja się odwróci. Co się odwlecze to nie uciecze. Jak dziecko jeden dzień nie przyjdzie do szkoły chyba ,,wielkich ,, zaległości,, mieć nie będzie.
|
|
Co za tępa dzida ? Spokojnie może nie posyłać dziecka do szkoły bo jak przejmie geny matki na 100% będzie głupia. Szkoda ze nie pomyślała że większość 2 i 3 listopada idzie do pracy i ... nie ma co zrobić z dziećmi. Z drugie strony kim ona jest że właśnie z tą gęsią redaktorzyna DW zrobił wywiad ?
|
|
Już trochę nie pzresadzajmy. O tak wydaje mi się, że teraz nauczyciele nie podchodzą bardzo poważnie do nauki i zdecydowanie częściej dzieci jeżdzą na różne wycieczki, uczestniczą w konkursach i różnego rodzaju spektaklach, przez co zazwyczaj tracą większość czasu zarezerwowanego na naukę.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|