ktoś napisał w komentarzu, że nauczyciele to kasta, z którą trzeba się rozprawić. uważam, że najpierw powinno się rozprawić z rodzicami, którzy wychowują dzieci na rozpuszczonych, wyrachowanych i roszczeniowych ludzi. młodzi ludzie, którzy mogą znaleźć pracę w innym zawodzie odchodzą ze szkołu po paru latach pracy. zarobki (mianowany ok. 2400) + brak społecznego poszanowania.
|
|
A niby dlaczego nie mają dostać odszkodowania? Przecież to dla nich zmarnowany rok i mnóstwo stresu. Egzaminatorzy powinni ponosić realne konsekwencje swoich decyzji - może wówczas lepie przykładaliby się do swojej pracy.
|
|
Z polskiego rozszerzonego miałam taką sytuację. Wynik: 5% niemożliwe żebym napisała tak słabo lub zrobiła jakiś krytyczny błąd, zawsze byłam świetna z tego przedmiotu...
|
|
czy od lat sie dzieją takie jaja, ja pieprze, to po wuj są te matura jak takie głupoty wychodza, przeciez to decyduje o przyszlości ludzi, litości, gdzie ja żyję, co za popieprzony kraj, młodzi wyjeżdzajcie z tego kraju, nie dajcie się nabrać na ich głupie 500+, bo się zmieni obcia i zostaniecie z ręką w nocniku jak napieprzycie dzieci, zakładajcie rodzny z głową a nie z tym co te niby cholerne katolickie pisowce obiecują, bo robią was w bambuko. Ja stara baba uwierzyłam solidaruchom z lat 80 i co mam, po 40 latach pracy nainiższą krajową, zmarnowałam swoje zycie, już umrę w tym głupim kraju, ale wy nie dajcie się.
|
|
mają rację, zapieprzam 38 lat za najniższą krajową i co, zrobiłeś pracodawco ze mnie sobie niewolnika, muszę dopieprzyć bo już nie wykadę w wieku 60 lat za granicę , MŁODZI NIE DAJCIE SIĘEEEEEE ZNIEWOLIC WE WŁASNYM KRAJU |
|
to ich praca. jak ja wykonam swoja żle to dostane po,,***,,. a tu żadnych konsekwencji. debile to sprawdzają , niedouki czy co?
|
|
Jeśli się tylko kujesz, a nie starasz zrozumieć, to się nie dziw, że dostajesz 0 pkt.
|
|
Czy to dopiero przypadek i pierwszy raz.? To jest tak podłe i ohydne, że powinno się ludzi, dawno już sami powinni zając się kopaniem kartofli, wykopac na zbity pysk. Radość bezpowrotnie zabrana. Bagnoa.
|
|
Cała ta matura to chory pomysł. Daremna praca i nauka i stres,ale nie przed egzaminem tylko żeby jakiś debil, który bierze za to kasę łaskawie bezbłędnie dodał parę punktów. Chory system,chory kraj tylko szkoda młodych ludzi.
|
|
A czy któryś egzaminator poniósł z tego powodu jakieś konsekwencje? Np finansowe. Momentalnie statystyki poszłyby w górę. Bo na razie to konsekwencje ponosi uczeń, a bucowaty i arogancki pan Smolik,szef OKE jest zadowolony. Powinien polecieć na pysk.
|
|
I jakie konsekwencje poniosą błednie sprawdzający???????????
|
|
Potem taki egzaminator trafi do chirurga i będzie gardłował, że mu w 40% operację wykonał i odszkodowania żądał!
|
|
Nauczyciele - kolejna kasta, która broni swoich przywilejów nabytych za komuny np. Karta Nauczyciela, roczny płatny urlop raz na 7 lat na poratowanie zdrowia.
A robotę jak widać olewają.
|
|
Dobra zmiana. Misiewicze w wojsku, Misiewicze w Okręgowej Komisji. Maturzyści nie mają co się martwić - wracają te czasy, gdy nie matura ale chęć szczera zrobi z ciebie oficera (magistera, ministera itp.)
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|