komuchy z znp strajkują po swojemu a solidarność powinna się odciąć od strajku ,w którym uczniowie są zakładnikami
|
|
Pisowsko sprzedawczyk. Spadaj dziadu.
|
|
Z każdym dniem tego strajku o 17mld zł - uczniowie i rodzice coraz bardziej tracą szacunek do tzw. nauczycieli !!!!
|
|
Możecie sobie żądać odwołania Proksy, ale dalej będziecie pacholkami Kaczyńskiego.
|
|
nauczyciele wstyd i hanba ten wasz strajk...wstydu nie macie...do pracy isc ,uczyc godnie...a nie tylko pieniadz...
|
|
Nauczyciele, jestescie nikomu nie potrzebni, to nasz gest ze dajemy wam popracowac i w ogole wam placimy, bo tak naprawde nie zaslugujecie nawet na to, zeby zarabiac nawet 8zl za godzine. Zamknac mordy i do roboty.
|
|
Nauczycielu idź i spójrz w oczy dziecku, które przez Twój protest nie napisało egzaminu...
|
|
Dobrze że rezygnują ze strajku bo podwyżki w podpisanej wysokości są naprawdę nie małe najwyższe od 10 lat
|
|
Będąc przy temacie , Zarówno Broniarz jak i karta nauczyciela to szkodliwy relikt z okresu PRL-u . Dla uzdrowienia sytuacji jedno i drugie powinno się jak najszybciej wyeliminować ze struktur MEN. Nauczyciele powinni być oceniani według kryteriów Kazimierza Pawlaka ... na mądrych i głupich. Mądrzy będą mieli olimpijczyków , ich uczniowie będą dostawać się na prestiżowe studia , natomiast ci głupi ? no cóż powinni być wypluwani jako poślad.
Dzisiaj to ten poślad najbardziej rozrabia ponieważ poza rozrabianiem niewiele ma więcej do zaoferowania. To jest robota dla kuratorów i samorządów aby tego pseudo- nauczycielskiego badziewia się pozbyć - i to szybko bo ci już mają zamiar matematykę zastąpić tematami napisanymi przez Lwa Starowicza.
|
|
ZNP i postkomunistyczny Broniarz, Schetyna, PO władowało nauczycieli w kanał, a ludzie źle odbierają te strajki, bo podwyżki które dał rząd są spore
|
|
Kompromitacja nauczycieli, którzy maja w doopie dzieci.
|
|
Z każdym dniem tego strajku o 17mld zł - uczniowie i rodzice coraz bardziej tracą szacunek do tzw. nauczycieli !!!! komuchy z znp strajkują po swojemu a solidarność powinna się odciąć od strajku ,w którym uczniowie są zakładnikami. ZNP i postkomunistyczny Broniarz, Schetyna, PO władowało nauczycieli w kanał, a ludzie źle odbierają te strajki, bo podwyżki które dał rząd są spore.
|
|
NAUCZYCIELE TRZYMAJCIE SIĘ !!! w zasadzie żaden termin na strajk u Was nie jest dobry, ale teraz kiedy rząd rozda wszystkie realne i "na kredyt" pieniądze, to jeśli nie teraz, to nigdy już nie dostaniecie - bo nie będzie z czego dawać; co prawda to prawdopodobnie się skończy załamaniem finansów publicznych, ale wtedy będą Wam "ciąć" (innym też) z wyższego pułapu; POPIERAM WAS !!! mimo że jestem emerytem wsparłem fundusz strajkowy i za m-c też to zrobię
|
|
Nie może być tak ze rząd PiS podpisuje porozumienie z radnym PiS Proksa! Dość kłamstw i obłudy!
|
|
Dosłownie wyszło szydło z worka! Jak można podpisywać porozumienie z samym sobą?! Tzn szydło PiS z proksa PiS! Koniec kłamstw pisu! Nie chcą dać nauczyciela podwyżek bo to mała grupa wyborców!
|
|
Koniec obłudy i kłamstw Pisu! Proksa radny pisu do dymisji !!!!!
|
|
Oszukali nauczycieli, prawda wychodzi na jaw! Podpisali sami ze sobą porozumienie, a nauczycieli maja gdzieś!
|
|
...dla córki już mam załatwioną robotę przy taśmie a syn na budowie zarobi więcej od głupka co to się na lekarza wykształcił. U mnie w domu nie to, że nikt nie czyta jakichś głupich książek, ale w ogóle czegoś takiego nie mamy. A nauczyciele jeszcze chcą więcej od mojej Grażyny zarabiać, co to w Biedronce na magazynie robi. To skandal i na szczęście Kościół potępia takie durnoty ...
|
|
Polityczni organizują spędy, (Broniarz i Trzaszkowski w Warszawie) , u nas wyciągają uczniów na ulicę , atak i "wsparcie ze strony TVN i wrogiej Polsce Wybiórczej . Czy tu chodzi o nauczycieli?
|
|
Nie wiem skąd macie takie informacje, że strajk się wypala. Ja widzę wśród nauczycieli moich dzieci jeszcze większą determinację. Poza tym strajkującym dodaje otuchy duże poparcie społeczeństwa i kretyńskie wypowiedzi polityków PIS. Więc nie piszcie głupot
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|