![]() |
Do tellchar - czyli znaleźli się naukowcy w Lublinie którzy pomimo swojej wiedzy naukowej o kopalni w Bogdance - tacy jak dr hab. Marek Kucharczyk-kierownik Zakładu Ochrony Przyrody UMCS, którzy poparli budowę kopalni , co prawda daleko od PPN, ale na innych cennych obszarach przyrodniczych . Ciekawe z jakiego powodu ?
|
![]() |
Ale bzdety ta baba piszy, w kuliku i w pawlowie kopalnie nie zagroza parkom,bogdanka jest blizej I parki nie zniknely,to say brednie ekologow,czekaja az investor I'm zaplaci to nie beda protestowac,ekolodzy to cwaniaki nie interesuje ich natura tylko kasa od inwestorow.
|
![]() |
Do eko-student : Ty młody to jakiś nie dzisiejszy jesteś. I ty tego nierozumiesz. To , młody- taka taktyka wielu uczonych: przed studentami i innymi uczonymi zgrywać obrońców przyrody , a tu cichcem jakąś ekspertyzkę lub chałturke strzelić , i w świetle tego co tu napisano tak samo może być też z wymienionym tu dr hab markiem kucharczykiem kierownikiem zakładu ochrony przyrody na umc. Ja tam inż. elektryk jestem -umysł praktyczny- i na ekologi się nie znam. " Wiem jedynie czym zwatować korek szesnastke by w pionie nie walneło" Ale coś ci uczeni tu krecą , albo przynajmniej część z nich. Ta pani dziekan - wydaje się być szczera i pokazuje zagrożenia warte rozważenia. Ale wokół tego- wystarczy poczytać internet, kreci się wiele "uczonych" którzy by chcieli jakąś kaskę wytrzepać. Ujawnić jacy uczeni komu co podpisywali odnośnie kopalni i tyle
|
![]() |
Które to jeziora wyschły od kiedy działa Bogdanka? Aha, żadne....
|
![]() |
Tak właśnie PiSowska Polska dba o ekologię, co tam ochrona środowiska, nikt się tym nie przejmuje. Polska odejdzie od węgla jak już zużyje nasz węgiel i eksportowany z innych krajów. A może zaprośmy na Dzień Górnika kolegów z Mozambiku i Rosji.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|