![]() |
Rozpatrywanie wniosków trwa ok. trzech miesięcy. Bzdura rok temu złożyłem wniosek i dalej jest rozpatrywany
|
![]() |
5000 PLN przy fotowoltaice panie pośle to na co ma wystarczyć? marne dofinansowanie a wymagania w zakresie dokumentacji jakie należy złożyć instytucji pośredniczącej sa takie jakby dofinansowane było 85%wartości inwestycji i jeszcze czas oczekiwania na rozpatrzenie wniosku jest bardzo długi. wniosek jest jeden. dla takiej kasy szkoda mojego czasu
|
![]() |
Przerabiałem ostatnio montaż instalacji na domu pod uwagę brałem różne opcje ale ostatecznie wybrałem firmę PVGE. Załatwili za mnie wszystkie formalności z dofinaniwaniem, a instalacja śmiga jak trzeba.
|
![]() |
5 tysięcy na fotowoltaikę to bieda chyba, że mamy zakupić najtańszy szajs z Chin. Poza tym na pewno kasę dostanie osoba prywatna bo było jakiś czas temu opcja składania wniosków ale tam można było co najwyżej wydzierżawić od firmy i na to była dotacja tzn. dotacja dla firmy :)
|
![]() |
Poproszę 47 tys na wymiane pieca, chyba pan redaktor mi wypłaci bo z rządowego peogramu na kopciucha tyle nie dają
|
![]() |
Chcą dofinansowywać tych, którzy od lat smrodzą ze swoich kominów i kominków. A może zamiast dawać niedbaluchom dofinansować tych, którzy sami, bez dotacji i ulg korzystają z pieców gazowych?
|
![]() |
Teraz jest dobry czas na wymianę starych kopciuchów na porządne kotły ekologiczne polecam firmę kostrzewa
|
![]() |
A co z fekaliami, czy są doplaty na jakieś szamba, oczyszczalnie czy inne kanalizacje? Polska jest pod tym względem zacofana. Czy pis ma pomysł na fekalia?
|
![]() |
NIE NARZEKAĆ !
jak ktoś nie ma domku to nie dostanie nic
|
![]() |
Założyłem sobie fotowoltaikę i ogrzewanie kotłem indukcyjnym mam za okrągłe 0 zł :) Polecam takie rozwiązanie.
|
![]() |
ja dzięki programowi "czyste powietrze" cieszę się nowoczesnym kotłem z certyfikatem ecodesign - EEI PELLETS od Kostrzewy. Nie było prosto i przyjemnie ale jest to gra warta świeczki. Polecam zarówno kocioł jak i składanie wniosków do programu.
|
![]() |
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem 4 kW instalacji fotowoltaicznej zamontowanej przez firmę atego energia odnawialna. Montaz i dokumenty zrobili bez zarzutu..gdyby tak jeszcze troche słońca przywieźli;)
|
![]() |
Bezskutecznie szukam osoby bądż firmy , która przygotuje wniosek do programu AGROENERGIA. Mój tel 535 226 800
|
![]() |
O tak, panele to najlepsze rozwiązanie. U mnie akurat montażem zajęła się pvprojekt.com panowie dobrali mi moc instalacji tak że pokrywa zapotrzebowanie domu. Myślę, że oze to super sprawa - ekonomiczna i ekologiczna!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|