![]() |
To się będą szerzyć epidemie. Jest różnica między biodegradowalnym a wielokrotnego użytku. Wody sodowej (z sokiem) z saturatorów zakazali - zasłaniając się higieną - a teraz piwo pozwalają podawać wielokrotnie w czymś gorszym od szklanek.
|
![]() |
Nareszcie ktoś pomyślał trochę. O PRL można wiele złego powiedzieć ale pod względem ekologicznych opakowań powinien być wzorem, co z tego że supermarkety ograniczyły rozdawanie foliówek jak na każdym kroku mamy masę niepotrzebnych folii, jednorazowych plastików i innego plastikowego badziewia.
|
![]() |
wielu zaczyna alkoholowe zniewolenie właśnie piwa - też czuli się mocni, też mówili że nad wszystkim panują, też myśleli że alkohol trzeba pić z głową, też myśleli że alkohol ich nie zniewoli. Kropla drąży skałę, mały ogień zapala wielki las. Lepiej od alkoholu trzymać się z daleka. On nie pomaga w problemach, ale powoduje nowe. Poza tym upijanie się to grzech. JEZUS ZBAWICIEL może uwolnić z najgorszego nałogu, może zmienić życie największego pijaka - tylko nie wielu chce tego i nie wielu prosi GO o wolność ...
|
![]() |
Te ścieki niech sami piją!!!
|
![]() |
Z czego te kupbki, po kimś nie wezne do ust
|
![]() |
Jaką mam gwarancję jak myte są kubki? jakiś niezadowolony lub leniwy pracownik go nie umyje właściwie wg wytycznych tylko na odwal... dziękuję. Już kiedyś kolega który pracował 10 lat temu na deptaku dostał od szefa upomnienie, że marnuje wodę podczas mycia szklanek...
|
![]() |
Widziałem jak to wygląda wszystko umyte i zapakowane w specjalistyczne kejsy. Grafika też fajna festiwalowa. Brawo Browar Perła!
|
![]() |
jeszcze żeby tylko coś zrobili ze smakiem tych końskich szczyn zwanego piwem i bedzie git
|
![]() |
Jak rok temu pracowałam w maku to plulismy ludziom do jedzenia a potem mieliśmy beka jak to ze smakiem wciagali.
|
![]() |
Jak ktoś się brzydzi to zawsze może zażyczyć sobie aby mu nalali browara do jego własnego naczynia co ze sobą przyniesie.
|
![]() |
A na innych brzmieniach się nie da. Nie da rozładować kolejek do jedzenia, wprowadzić eko kubków, karnetów, miłej obsługi. Warsztaty Kultury powinny się uczyć od Kazimiernikejszyn.
|
![]() |
Serio ktoś myśli że obsługa myje te wszystkie kubki ręcznie? Zajęłoby im to sporo czasu. Kubki są oddawane do specjalnej firmy która się tym zajmuje.
|
![]() |
Kubki są myte w Czechach w specjalistycznej firmie
|
![]() |
Powrócimy do gruźliczanki jaką za PRL-u sprzedawano?
|
![]() |
A co z butelkami bezzwrotnymi Poniewirają się wszędzie
|
![]() |
Super ! Świetny pomysł . Dbajmy o ekologie i środowisko. Idąc ulicami Paryża , Aten czy innynch wiekszych miast i widząc te sterty śmieci myślę, że wiele firm powinno wziać przykład. Po komentarzach widzę, że polak jak polak zawsze znajdzie dziure w całym :/
|
![]() |
Super pomysł, uwielbiam perłę i chętnie będę ją piła z ekologicznych kubeczków :)
|
![]() |
Bardzo fajny pomysł, brawo dla Perły! :D
|
![]() |
Uważam, że to świetny pomysł. Jeszcze bardziej lubię to piwko, dzięki takiemu podejściu :)
|
![]() |
Bardzo dobry pomysł! Lubię pić Perłę, a na festynach czy innych imprezach zawsze podają mi w plastiku. Może na kolejnych i innych imprezach też da radę wprowadzić takie kubeczki?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|