![]() |
Polska bez PO 2030
|
![]() |
Lublin bez Żuka 2021
|
![]() |
KODawa Końska bez węgla daleko nie pojedzie - zatrzyma się jej myślenie - które jest na węgiel, a tak na marginesie lepszy gaz od Putina lub toksyczny pluton i energetyka atomowa ?
|
![]() |
Dlaczego ten aktywista na rzecz klimatu nie pojedzie protestować pod kopalnią w Bogdance?
|
![]() |
czy dopuszczalne jest etycznie aby urzędnicy miejscy w godzinach pracy zajmowali się działalnościa polityczną, w tym obsługą przyjazdu kandydatki PO KO ? Na zdjęciu jest kilka osób, które tego dnia były w pracy
|
![]() |
nawet nowy Borys Prostybutka nie zmieni oblicza zakłamanej Partii Oszustów
|
![]() |
Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z promocją w mediach tego dzieciaka?
|
![]() |
wyPAD 2020
|
![]() |
Kolejna lewicowa sterowana grecia rośnie ?
|
![]() |
młody człowiek, a mądrzejszy od wielu starych... Politycy nie słuchają ludzi. Robią, to co dla nich z jakiegoś powodu jest korzystne. Vide Pan Żuk i Rada Miasta. Mieszkańcy mówią NIE zabudowie Górek, a nasi lokalni politycy wiedzą lepiej czego nam trzeba - zamiast zielonych przestrzeni i czystego powietrza- bloki, bloki i jeszcze bloki! Nosz k....! Dla kogo Wy zostaliście wybrani? Dla Was samych, czy dla nas wyborców??
|
![]() |
ILE CO2 EMITUJĄ SAMOCHODY KOLUMNY KIDAWY ONSKIEJ ???
|
![]() |
Przy likwidacji OFE i przeniesieniu NASZYCH pieniędzy na IKE pissiory chcą naliczyć 15% opłaty przekształceniowej !!! Niech każdy zada sobie pytanie czy to uczciwe ??? NIE ZABIERAJCIE NAM NASZYCH PIENIĘDZY !!!
|
![]() |
JAK TAM GŁOSOWANIE ZA/A NAWET PRZECIW 500+ KŁAMCZUSZKO :)
|
![]() |
CZY OSOBA KTÓRA KŁAMIE DO KAMER - MOŻE BYĆ PREZYDENTEM ????
|
![]() |
To teraz niech licealista zaproponuje jakąkolwiek alternatywę dla węgla, możliwą do wprowadzenia do roku 2030. Bo hasło rzucić, to każdy potrafi. Ja mogę powiedzieć np. "Polska bez kradzieży do 2030". Albo co się będę ograniczał - "Pokój na świecie do 2030", "Koniec z głodem na świecie do 2030".
Może chłopiec byłby trochę bardziej świadomy faktu, że mówi o utopii, gdyby zamiast słuchać pustosłowia Biedronia i innych propagandzistów w tym rodzaju, postarał się uzyskać trochę więcej WIEDZY. Bo najłatwiej manipuluje się właśnie ludźmi, którym wiedzy brak.
|
![]() |
@harry
sprawdź sobie ile rudy tusk przytulił pieniędzy z OFE, co było przyklepane przez POwolnych sędziów TK
|
![]() |
Przy likwidacji OFE i przeniesieniu NASZYCH pieniędzy na IKE pissiory chcą naliczyć 15% opłaty przekształceniowej !!! Niech każdy zada sobie pytanie czy to uczciwe ??? NIE ZABIERAJCIE NAM NASZYCH PIENIĘDZY !!!Po-KO-Ny wam oddadzą. |
![]() |
Przy likwidacji OFE i przeniesieniu NASZYCH pieniędzy na IKE pissiory chcą naliczyć 15% opłaty przekształceniowej !!! Niech każdy zada sobie pytanie czy to uczciwe ??? NIE ZABIERAJCIE NAM NASZYCH PIENIĘDZY !!!Ale kumasz, że możesz pozostawić pieniądze w ZUS i wtedy nie będzie żadnej "opłaty". Natomiast przy emeryturze zamiast opłaty, będziesz mial 17% podatku? A jak nie dożyjesz, to rodzina grosza nie zobaczy? Ja wolę zapłacić 15% opłaty teraz, niż później podatek dochodowy i mieć gwarację tego, że jak kojfnę, to choć moje dzieci te pieniądze dostaną. |
![]() |
ale pissowskie trolle minusują komentarze !!!
|
![]() |
KODawa Końska bez węgla daleko nie pojedzie - zatrzyma się jej myślenie - które jest na węgiel, a tak na marginesie lepszy gaz od Putina lub toksyczny pluton i energetyka atomowa ?Akurat energetyka atomowa moim zdaniem lepsza - i to sporo. Co nie zmienia faktu, że młodzian nie bardzo wie o czym mówi. To nie spadająca z nieba gwiazdka, żeby mówić o nierealnych marzeniach i wierzyć, że się spełnią. |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|