![]() |
Młodzi przyjaciele nie świrujcie w temacie zanieczyszczenia polskiego środowiska bo przebijecie swirujacych weteranów polskich scen i polskiego ekranu, macie dużo czas, a oni już dużo czasu nie mają.
|
![]() |
jeśli chcą zmiany mentalności to tylko w BOGU WSZECHMOGĄCYM JEZUSIE jest prawdziwa zmiana, bo ON uwalnia z niewoli grzechu, daje siłę do miłowania nawet nieprzyjaciół, daje pokój ducha i obietnice wieczności. " Pójdźcie do mnie wszyscy, którzy jesteście spracowani i obciążeni, a Ja wam dam ukojenie. (29) Weźcie na siebie moje jarzmo i uczcie się ode mnie, że jestem cichy i pokornego serca, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. " - Ewangelia Mateusza 11:28-29 Biblia Warszawska .......... Wyszukiwarka : " jedyny lek na depresje i ochrona przed nią "
|
![]() |
Ostatnio "straszne tłumy" na tych manifestacjach i happeningach.
Tak się jakoś od tych różowych ze stolicy tradycja zaczęła.
Obrońcy sądów też raczej samotni stali.
No cóż tak to jest jeśli brak własnego dobrego pomysłu a cała energia idzie w przetestowanie przeciwko czemuś.
Do licealistów: namówcie rodziców i znajomych by skorzystali z programu czyste powietrze i przestali opalać "byleczym" w kopciuchach.
|
![]() |
... a dlaczego nie pod oczyszczalnią CZAJKA? Dlaczego nie pod salonami luksusowych samochodów? Dlaczego nie pod ambasadami największych trucicieli ???
|
![]() |
Które państwa przeprowadzają najwięcej prób jądrowych? Które mają najwięcej elektrowni nuklearnych? Które kraje doprowadziły do największych skażeń ?
|
![]() |
CO2 emissions per capita. (metric tons)
Qatar: 40.5
UAE: 18.7
Saudi Arabia: 17.9
US: 16.4
Australia: 16.3
Canada: 13.5
Russia: 12.5
Japan: 9.8
Germany: 9.2
China: 7.6
Italy: 5.7
France: 5
Turkey: 4.2
Indonesia: 1.9
India: 1.6
Nigeria: 0.6
(World Bank)
|
![]() |
Chiny, USA i Indie natychmiastowo zmienią swoją politykę klimatyczną po tych wystąpieniach ;)
|
![]() |
Ja bym raczej przebadał co macie w kanapkach... sądzę, że to gorsze niż jakieś tam co2
|
![]() |
Brawo młodzież!
|
![]() |
Super! Dzięki wam Jest nadzieja, że nasze miasto nie stanie się zaściankową mieściną.
|
![]() |
A gdzie majowe mięśniaki?
|
![]() |
Zgodnie z hasłem "Edukujcie, nie emitujcie" odetnijcie szkołom ogrzewanie i prąd! :P
|
![]() |
Kiedyś wysyłali młodych 1 maja z czerwonymi szturmówkami i głupimi hasłami o socjalizmie. A teraz to.
|
![]() |
I już odzywa się puławska grupa ekspercka. Cóż nie od dziś wiadomo, że puławska edukacja nie jest najwyższych lotów.
|
![]() |
Jak na ocieplenie klimatu są dość ciepło ubrani. :)
|
![]() |
"Palenie zabija" - ale to chodziło o papierosy! Nie powiedzieli dziecku. Ech ta edukacja...
|
![]() |
"Dość" - Pingwinów? A może ta panna ma problemy z Linuxem na informatyce?
|
![]() |
Nie pojmuję. Młodzi ludzie chcą coś zrobić dla innych, chciało im się wyjść z domu, poświęcili swój czas zamiast tylko lajkować na fb swoje poparcie dla sprawy, a tu taki hejt. Ludzie co z Wami? To jest nasza przyszłość. Tak trudno napisać dziękuję, że myślicie o przyszłości naszej planety?
|
![]() |
Jeśli węgiel to tylko Roksana jeśli nowy blok to atomowy!
|
![]() |
Tragedia. Jak można manipulować tak młodymi ludźmi. Co następne? Lgbt? Uciekamy w piątki z zajęć żeby pokazać że planeta cierpi.... co za skrajna głupota. Za książki się brać i do nauki, żeby się nie udać ma manipulować. Potem wyyrosną z was lewaki więc zacznijcie myśleć a nie dajcie sobie mieszać w głowach. Może jeszcze sobie imagine Lennona puśćcie z playbacku.... hymn pożytecznych idiotów. Ogarnijcie się dzieciaki.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|