![]() |
Gnidy pisiorowe zniszczą wszystko! Stadniny, sądy, przyrodę, ludzi i zostanie goła ziemia i oni.
|
![]() |
Oj nie tylko to jest wynik melioracji poprzez kanał Wieprz-Krzna i on głównie odwodnił bagna i mokradła
|
![]() |
Sądy są postkomunistyczne i paskudne gersdorfowe - niech giną w piekle nemanowskie sądy !
|
![]() |
To jest GŁOWNIE wynik melioracji poprzez kanał Wieprz-Krzna i on głównie odwodnił bagna i mokradła, zbudowany przez komunistyczne władze PRL
|
![]() |
"Wyszli z założenia, że jak ktoś nie zobaczy, to nie uwierzy" - zobaczą i nie uwierzą. Bo część społeczeństwa jest jak sekta. Powie im Kurski w TVP, że susza zawsze była, że to wina komunistów, lewaków, ekologów, bo nie dają drzew wycinać i Grety i już będą zadowoleni. Pośmieją się trochę z lewackich oszołomów, którzy zamiast samochodem, to rowerami, ponarzekają na Gretę, że nie w szkole i będą syci i zadowoleni z życia.
|
![]() |
Jez zagłębocze znika cofneło sie sie od 2018 roku o ok 5m i kopta dalej wingiel
|
![]() |
Suche lata zdarzały sie od zawsze, ci sami fotograficy jeszcze beda mieli szansę robić zdjęcia tych terenów zalane na 2 m
|
![]() |
Będzie jak w Karierze Nikodema Dyzmy. Z kogo się śmiejecie. Z siebie się śmiejecie.Trzeba natychmiastowych, radykalnych działań żeby próbować odwrócić sytuację. W innym przypadku postanie świat w którym nie da się zyć.
|
![]() |
Jak się nie śmiać z lewaków jak te cioty nawet na rowerze nie umieją jeździć he he he i z Ciebie trolu też mi się chce śmiać co rodzinka ma Cię w du.. Że siedzisz i trolujesz ha ha ha ciota
|
![]() |
I dodam że jestem w "sekcie"bo kolega mnie w dup... Nie walil jeszcze
|
![]() |
Wieprz krzna ty niedouczony ignorancie gdzie jest ten kanał a gdzie jest okuninki Jk już tym tropem idziemy to trzeba podpiąć kanał Augustowski o jest jeszcze starszy
|
![]() |
I dodam że jestem w "sekcie"bo kolega mnie w dup... Nie walil jeszczemy wiemy, że prawactwo najbardziej obawia się lgbt. Może wam tlenu zabraknąć i jedzenia, ale sama myśl, że ktoś się patrzy na wasz tyłek paraliżuje. Zmartwię cię, większość prawaków jest dla gejów po prostu nieatrakcyjna. Możesz być spokojny o swoje 4 litery. Możesz też być spokojny o brak tlenu. Podobno niedotlenienie powoduje problemy z pracą mózgu. Większości was nie grozi ten problem. |
![]() |
Jez zagłębocze znika cofneło sie sie od 2018 roku o ok 5m i kopta dalej wingielTo jezioro jest syfiaste, w tym roku nie mogłam się niczego dowiedzieć o badaniu wody, kąpcie się sami |
![]() |
"Wrogiem numer jeden polskich bagien, bajor i sadzawek jest susza – trwający tygodniami i miesiącami czas bez opadów atmosferycznych, który prowadzi do zmniejszenia lub wyczerpania zasobów wody"
A to dobre! Wrogiem jest osuszanie bagien i lasów przez naszych Lasy Państwowe. Wszystko dla kasy.
|
![]() |
To nie jest katastrofa. Zawsze były zmiany. Katastrofą jedt budowa osiedli czy penskonatów w rezerwatach.
|
![]() |
Ej PiSiorki, co tam u Banasia? xD
|
![]() |
Brzozy były podtopione dlatego wypadły ,brzoza nie znosi zalewania,olsza,wierzba, znosi niezbyt długotrwałe.Podobny widok po lewej stronie jadąc do Włodawy między Kołaczami,a Smolarnią.W rezerwacie Świerszczów taka sytuacja trwa od 1975 roku w rezerwacie brzoza to rarytas,natomiast wierzba krzaczasta /tzw. potocznie łoza/ ,trochę olszyny i kupa innych "chwastów" króluje.Skończono z regulacją urządzeń melioracyjnych,zasuwy i inne urządzenia tamująco- piętrzące wodę rozkradziono i mamy to co mamy.Od 1995 r. skończyła się piecza Państwa nad urządzeniami melioracyjnymi Spółki Wodne rozwiązano z urzędu bo to był "wymysł komunistów".
|
![]() |
A U NAS W LUBLINIE WODY POLSKIE MAJA ZAMIAR WYJĄC KUREK Z ZALEWU ZEMBRZYCKIEGO I SPUŚCIĆ...BO DZIECIAKI NIE MAJA GDZIE DUPY MOCZYĆ
|
![]() |
Gnidy pisiorowe zniszczą wszystko! Stadniny, sądy, przyrodę, ludzi i zostanie goła ziemia i oni.Sądy to napewno szczegolnie pana od 50zlotych zniszczyli az sie chlop poplakał :-) |
![]() |
Ej PiSiorki, co tam u Banasia? xDWsztstko gra, a u zlodzieja tuska? Kogo teraz bedzie okradal z synalkiem? Czy to znowu bedzie poprostu lipa :-) |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|