Gdyby nie wpadka Cenegi z cenami AC II kupiłbym teraz mocno zastanowię się nad tym, AC I przeszedłem już dwa razy i nie żałuję Ale takie traktowanie przez Cenegę konsumentów (czy też ogólnie graczy) jak podnoszenie ni stąd ni zowąd ceny o 30zl jest już lekką przesadą zmierzającą do spadku zainteresowania tytułem i samą firmą.
|
|
Z tego, co wiem, AC 2 wydaje Ubisoft Polska. Ja od nich mam Far Cry 2. Polonizacja kinowa, bez wiekszych bledów. A cena nie była jakas starszna. W empikach widzialem tez zestwy, np. far cry 2 i chyba GRAW 2 za 99 zł. Ale nigdy nie wiadomo, jaka bedzie cena za premierową gierkę. I to jeszcze tak reklamowaną, jak Assassins creed. Mam tylko nadzieje, ze nie przeskocza 159 zl.
|
|
Będzie kosztowała 199PLN, jak znam życie. Ja zamawiam sobie na game.co.uk, wyjdzie tyle samo i będę miał bez durnego dubbingu....
|
|
Najpierw niech zrobią dobra grę. Pierwszym AC zachwycałem się przez 2 godziny. Nawet myślałem, że to najlepszy tytuł w jaki grałem. Po następnych 2 godzinach zacząłem się rozglądać, w co by tu innego zagrać. Nudno się zrobiło strasznie. Jak AC 2 będzie taki sam, to nawet za 19,90 nie kupię. A jak będzie taki, jak obiecują, to już wiem, na co moja dziewczyna wyda nawet i 150 zł na mikołaja
|
|
Narzekacie. bilet do kina kosztuej 20 zeta za poltorej godziny filmu. A tu nawet niech bedzie 150 zeta za 20 godzin zabawy. Co sie bardziej oplaca?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|