A hasła?
|
|
Nie tylko hasła a sam regulamin, gdzie on jest?
1. Nie podajecie haseł które wygrały - osoby które wygrały są w większości z Lublina, czy to nie dziwne?
2. Brak regulaminu konkursu (loterii) jest według mnie nie stosowny i może budzić pewne wątpliwości bez stronności składu sędziowskiego. Może nawet okazać się że to łamanie prawa.
3. Nie przemyślany w żaden sposób tytuł artykułu. Nie lepiej napisać "Assassin’s Creed: Brotherhood. Lista zwycięzców konkursu"
Nie będę wyliczał dalej, znając życie moja wypowiedź zaraz zostanie skasowana ^^. Gratuluję tym którzy wygrali uczciwie.
|
|
Coś mi też tu nie pasuje. Gdzie są hasła i regulamin oraz dlaczego większość zwycięzców jest z Lublina ?
|
|
Hasła już się pojawiły, jak widać nie są one aż tak dobre. Hasło które wygrało monitor...
"Pilnie zatrudnię osobę ds. mokrej roboty na dłuższy kontrakt. Pytać o Luigiego w pałacu Medyceuszy – czyli premiera gry Assasin's Creed Brotherhood."[/quote] Przepraszam, to jest hasło reklamowe? Reklama ma trafiać do WSZYSTKICH potencjalnych klientów a nie w większości do osób które grały już w AC i wiedzą kim są nadmienione postacie. Drugie miejsce... [quote]Cola cola pepsi pepsi bo Assassin jest najlepszy.Wykorzystanie nazw i marek innych firm jest nie zgodne z prawem, jeżeli nie posiada się praw do nich. Więc w jaki sposób takie hasło mogłoby być użyte w kampanii reklamowej? AC B -1 Assassin's Creed: Brotherhood to gra, co ma tendencję, która dobrze wpływa na moją potencję (intelektualną). Dobre hasło AC B -2 Assassin's Creed: Brotherhood – do gry wchodzi renesans zrób rekonesans! Kolejne dobrze wybrane hasło AC B -3 Spryt, siła, zręczność, dyskrecja, oddanie to cechy dobrego asasyna. Posiadasz je? Jeżeli tak to musisz zagrać. Mógłbym zmienić jedną rzecz, zamienić słowa spryt i siła, inaczej wtedy wygląda początek zdania, chyba nawet lepiej to brzmi. AC B -4 Złóż ludzi Borgia w krwawej ofierze, zatop swe ostrza w ... multiplayerze! Ogólnie OK ale zwrot w krwawej ofierze... nie zapominajmy o tym że reklamę może obejrzeć dziecko, dla którego ta gra już nie jest. AC B -5 Assassin's Creed: Brotherhood: Zlecenie na mistrzowska roz(G)rywkę. Literówka i brak emocji... nie wiem... może być ale czegoś w tym brakuje... Poza tymi pierwszymi hasłami reszta podoba mi się nawet. Pytanie do redakcji, czy w jury konkursu była chociaż jedna osoba znająca się na reklamie w stopniu podstawowym? Przy następnym konkursie polecam zrobić jakiś regulamin, będzie mniej wypowiedzi takich jak wyżej. Chociaż nie mówię że są złe... To jest tylko moja opinia, możesz się z nią nie zgodzić, każdy ma prawo do wypowiedzenia swoich myśli. opinii i spostrzeżeń. Ostatnio edytowany 6 kwietnia 2011 r. o 15:34
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|