Bardzo ciekawy jest ten blog. Polecam
|
|
Ja mam monitoring od JBP HD Camera a konkretnie model KZ5 obrotowy. Jakoś obrazu w HD 720p, detekcja ruchu z alarmem oraz dzięki funkcji ONVIF możliwośc pdołączenia tych kamer pod rejestrator, natomiast gdy nie chemy to mają pamięć wbudowaną z możliwością jej poszerzenia do 64GB. Cena również na prawdę fajna.
|
|
Ja musiałam kamerę kupić do domu w związku z moim dzieckiem. Szybko chciałam po ciąży wrócić do pracy i mimo że synek zostawał ze sprawdzoną nianią to i tak chciałam mieć jeszcze dodatkowo na niego oko. Poza tym, kamerkę mam z głośnikiem więc też mogłam nawet z maluchem z pracy porozmawiać trochę, co jego uspokaja i też mnie. Co do kwestii technicznych to kamerę mam NV 400 -orllo.pl/kamera-ip-wifi-nv400-pro.html. Dość tani wariant ale na moje potrzeby w zupełności wystarcza. Działa bezprzewodowo, tylko na początku przy pierwszym podłączeniu trzeba podpiąć pod router na chwilę, żeby ustawić.
|
|
a czy ktoś może coś powiedzieć o firmie ***elektroautomatyka.info/pl. brat poleca, może ktoś jeszcze korzystał?
|
|
Ja rozwnież polecam kamery orllo.pl
|
|
Na kamerę to się zdecydowałem niedawno po tym jak się włamali mi do firmy. Mam coś takiego jak NV 600 Pro od Orllo (dokładnie ten model -orllo.pl/kamera-ip-wifi-nv600-pro.html). W tej kamerce na pewno na duży plus jest jakość obrazu, jest HD do 960 p i to rzeczywiście robi różnicę. Działa w trybie nocnym, głowica jest obrotowa i faktycznie daje szeroki kąt widzenia, można to zamontować w dowolnym miejscu czy to na ścianie czy na suficie.
|
|
do biura kupiłem kamerkę mikavi ye2 360, ona ma taką opcje ze jak wykryje jakiś ruch to robi zdjęcia i od razu przesyła na telefon, robiismy próby i faktycznie sprawdza się to bardzo dobrze, koszt niewielki a warto
|
|
rodzaj systemu jest uzależniony od twoich potrzeb. ja mam kilka kamer na posesję i czujki na oknach i w przedpokoju. centala tez wisi w przedpokoju. wtedy mam 30 sekund na wspianie kodu, w przeciwnym razie właczy się alarm. cały sprzet kupowałem tutaj ***s://ealarmy.com.pl/ i jestem zadowolony. do tej pory nie miałem zadnych prolemów jesli chodzi o bezawaryjnosć ;) i jestem zadowolony. do tej pory nie miałem zadnych prolemów jesli chodzi o bezawaryjnosć ;)
|
|
mi do mieszkania aż taka duża technologia nie jest potrzebna, tym bardziej że ta kamerka mikavi się w zupełności sprawdza i też wydatek nie jest aż tak ogromny, super jak się gdzieś wyjeżdża bo jest dobry pogląd, wykrywa nagły ruch i wysyła zdjecie na tel jakby coś się działo
|
|
polecam ***eye-sec.pl. tanio, profesjonalnie.
|
|
nasza firma chętnie doradzi i zajmie się wykonaniem instalacji: ***s://techsecure.pl/oferta
zapraszamy do kontaktu.
|
|
Jeśli znasz się troszkę na tym to możesz kupić wszystko osobno - kamery, rejestrator, ew. switch do kamer, wtedy może wyjść troszkę taniej. A jeśli nie to kup gotowy zestaw w jakimś sklepie stacjonarnym albo w internetowym (np. Fonex), tam pewnie Ci doradzą co wybrać. Radziłabym omijać portale, gdzie sprzedają osoby prywatne, bo można trafić na jakiś sprzęt firmy "kogucik", który będzie zachwalany w niebiosa.
|
|
Натяжные потолки Стерлитамак
|
|
Jak dla mnie to tylko kamery IP, bo łatwo zrobisz kopie zapasowe, nie ma problemu z jakością obrazu, ani z kontrolą. Montaż prosty, praktycznie w dowolnym, nawet trudniejszym do obsługi obiekcie. Niektóre kamery teraz wykonują w bardzo dyskretny sposób, co też bardzo wiele znaczy, chociażby przy domowych zastosowaniach, bardziej szpiegowskich. To jest sklep, z którego korzystałem .virtualeye pl/ we własnej inwestycji. Samodzielnie ogarniałem montaż, ale jak nie masz umiejętności to ci coś podpowiedzą na pewno.
|
|
Jak szukasz sprzętu do domu inteligentnego i chcesz wykorzystywać odnawialne źródła energii to bogaty wybór jest dostępny w ofercie ***s://***virtualeye.pl/ . Myślę, że na spokojnie możesz tam zerknąć i szukać dla siebie dobrych propozycji.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|