Siema koledzy. Właśnie wypróbowałem ten hack z tego linku co podał janusz232 i działa. Hack dodaje złoto. Plik trzeba wgrać przez kabel do telefonu do folderu z grą. Dzięki!
|
|
Potwierdzam info. Hack na złoto działa wyśmienicie. Mam samsunga.
|
|
Super sprawa xD Niewiedziałem, że są do tego jakieś hacki
|
|
Może ktoś pokazać jakiś dowód na to, że to naprawdę działa?
|
|
Działa pieknie. Dzięki.
|
|
wyslij sms koszt ponad 30 zł a pewnosci nie ma ze dziala
|
|
Jak to pobrać bo u mnie się nie da?
|
|
Wchodzę tam i pisze ze mam jakiś link wpisać ale jaki?
|
|
Kolego rajcuję cię gra na kodach? No niewiem ... Bez tego złota da się grać tylko, że trzeba wszystko zbierać o wiele dłużej. Kody na złoto popsują ci pewnie przyjemność z grania. Ja kodów nie używam nigdy. Gra uważam, że jest bardzo dobra ! A co do kodów to znalazłem coś takiego http://www.hacki-czi...wac-kody-i.html (niewiem czy działa bo nie używam kodów) PowodzeniaMyślę że kolejna próba naciągania. Wymagają sms'a za ponad 30 zł a piszą że koszt to 1 zł |
|
Ale tutaj chcą podania numeru komórkowego i wyraźnie jest napisane że jest to 1 zł ale już małą trzcionką 1zł + koszty sms który kosztuje 35 zł. ktoś jest w stanie to potwierdzić ??? Dla mnie to ściema.
|
|
Czy ten chack jeszcze działa. I czy na huawei p8 też będzie działać ??
|
|
Siema koledzy. Właśnie wypróbowałem ten hack z tego linku co podał janusz232 i działa. Hack dodaje złoto. Plik trzeba wgrać przez kabel do telefonu do folderu z grą. Dzięki! |
|
Nie to nie działa to naciągactwo niestety spróbowałem
|
|
NIE DA SIE POBRAĆ!!!!!!! ZAPŁACIŁEM I NIC OSZUSTWO
|
|
Może htos mi podesłać ten link na zloto
|
|
Hejka podasz link do tego hacka Będę wdzięczny
|