Gra swietna, ale jak pomusle, co wycieli i ile trzeba za nia zaplacic, to załuje? zakupu. Czekalem na nową Mafię długo, kupiłem w dniu premiery a po dwóch dniach było po wszystkim. Teraz zostaja tylko mody.
|
|
Wszędzie pisza ile z gry wycieli. Dlatego DLC nie kupuje. Nie dam chwiwcom zarobic
Ostatnio edytowany 8 września 2010 r. o 09:25
|
|
A mi sie ta gra przycina chwilami chociaż mam Dobry sprzet
|
|
To ponoć normalne na wielu kompach. Gra jest w sumie nieżle zooptymalizowana, ale po 2-3 godzinach zaczyna przycinac. Zwłaszcza porzy jeździe samochodem. Wystarczy na chwilę wyjśc z gry do stema i potem wrócić. I po 2-3 godzinach to samo. Taka przypadłość. |
|
Może wydadza jakiegoś patcha to coś pomoże
|
|
wczoraj dodali i okazało się, że nie mozna grać. to mial być jakiś patch przygotowujacy grę pod nowe dlc i cos popsuł. Zdaje się na steamie był jakiś komunikat, że przepraszają i ze będa naprawiac. Nie bardzo wiem, o co chodzi, bo zrobiłem sobie małą przerwę od mafii. W każdym razie jest już ten dodatek za kilka euro, Jimmy's Vendetta z "Brucem Willisem".
|
|
miałem niemal identyczne odczucia grając w Mafię, choć akurat na fabułę bym odrobinę ponarzekał. Przemyślana, dorosła, pełna smaczków, ale... czułem się trochę jakbym oglądał kompilację scen z najlepszych filmów mafijno-gangsterskich. Ale i tak historia mocna, a język dosadny. Fajna odmiana od większości tytułów w których historia al;bo jest prościutka, albo tak głupia, że nadaje się tylko do gry
|
|
Swietna gra. Już trzeci raz przechodze
|
|
A ten dodatek Joe's Adventure to już jest? Grał ktoś? Jest na co wydać kawałek stypendium?
|
|
Warto. Wedlug mnie to pierwsze dobre dlc do Mafii. Ale chyba lepiej troche poczekac, bo niedlugo ma byc pudelkowe wydanie wszystkich dodatków. Bardziej sie oplaca |
|
Własnie skonczyłem Mafię ze wszystkimi dodatkami. Moja opinia:
Mafia II 10/10
Zdrada Jimmyego 4/10
Vendetta Jimmy’ego 3/10
Przygody Joe 7/10
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|