Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

MILION NA START

Utworzony przez Biznesowo, 18 lutego 2010 r. o 20:15
Nic nie jest za darmo, a jeśli chcesz coś osiągnąć to zawsze musisz liczyć się z tym, że trzeba poświęcić temu czas i uwagę. Jesli nie masz możliwości, chęci i samozaparcia to ciężko osiągnąć sukces...
Odpowiedz
Milion na start organizuj transmisję online konferencji "Zaangażowani pasjonaci i rekiny biznesu - dowiedz się od Mistrzów jak zamienić pasję w biznes". Konferencja będzie transmitowana za pośrednictwem goldenline.pl, grupy Milion na start i odbędzie się 16 marca, w godzinach 10.30-13.00. tu szczegóły podają: http://www.goldenline.pl/forum/milion-na-s...16/s/1#29674690
Odpowiedz
to ta konferencja co w Warszawie będzie, tak? Dobrze pomyślane, bo jednak nie wszyscy maja możliwość dojazdu, a tematy ciekawe i warte wysłuchania.
Odpowiedz
Tak to ta co będzie w Warszawie. Wyciągnięte z grupy na goldenline: "Do wszystkich członków grupy zostanie wysłane powiadomienie na dzień przed konferencją z informacją i linkiem do transmisji online. Dodatkowo konferencja online jest połączona bezpośrednio z grupą milion na start." Czyli jak rozumiem trzeba tylko być członkiem grupy i można oglądać?
Odpowiedz
Do wszystkich członków grupy zostanie wysłane powiadomienie na dzień przed konferencją z informacją i linkiem do transmisji online. Dodatkowo konferencja online jest połączona bezpośrednio z grupą milion na start. tu można się zalogować: http://www.goldenline.pl/forum/milion-na-start/
Odpowiedz
Co to znaczy, że jest połączona bezpośrednio z grupą? A jak ktoś się będzie chciał zapisać tego samego dnia co będzie konferencja to już nie dostanie żadnego info?
Odpowiedz
Pod tym linkiem będzie konferencja: http://www.goldenline.pl/spotkanie/zaangaz...-rekiny-biznesu Jesli tego same dnia dołączysz to oczywiście też będziesz mogła wszystko zobaczyć. I już wiadomo, że będzie moderowany czat, więc zadawać pytania będzie można również przez internet
Odpowiedz
Jak Wam się podobała konferencja? Musze powiedzieć, że całkiem ciekawie opowiadali Dobrze, że ten czat się pojawił, bo np. jak włączyłam w trakcie to miła pani szybko mi odpowiedziała kto właśnie się wypowiada
Odpowiedz
wow, poważnie, aż tak dopracowali transmisję? fiu fiu, fajnie. a do kiedy można składać te wnioski? czy jest tu ktoś, kto już złożył i ma jakieś informacje nt. współpracy?
Odpowiedz
No, bardzo pozytywnie. Wnioski można składać do końca marca. Poza tym, że można online to trzeba jeszcze i tak dosłać wydrukowany i podpisany pocztą.
Odpowiedz
Właśnie ja trochę się zakręciłam, więc taka informacja jest przydatna Ale jeszcze tydzień, więc na pewno dojdzie
Odpowiedz
eee.. jak dla mnie to jakaś lipa. Inkubator jak każdy inny.
Odpowiedz
No chyba nie bardzo... tu jest zdecydowanie większa kasa do zgarnięcia niż w innych inkubatorach..
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...